1. Haberler
  2. Güncel
  3. Çeşit çeşit çeyiz paketleri evlenecekleri bekliyor

Çeşit çeşit çeyiz paketleri evlenecekleri bekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşit çeşit çeyiz paketleri evlenecekleri bekliyor

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – Çeşitli ürünleriyle ve 24 aya kadar taksitli ödeme kolaylığı sağlayan Kumsmall AVM Profilo Mağazası yeni evlenecek olanlara ve evini yenileyecek olanlara aynı anda 12 farklı çeyiz paketiyle hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca ürünleri sınırsız ve ücretsiz bir şekilde mağaza depolarında beklettiklerini dile getiren Kayseri Kumsmall Profilo Mağazası Satış Danışmanı Mustafa Yiğit, “Ayda 3 bin 528 lira gibi küçük bir taksitle çeyiz paketine sahip olabiliyorsunuz” dedi.

Yeni evlenecekler ve ev kuracaklar evlerine gerekli olan eşyaları almak için mağazaların yolunu tutuyor. Çiftler ise en kaliteli ürünü en uygun fiyata alabilmenin peşinde. Beyaz eşya ve birçok küçük ev aletlerinden oluşan çeyiz paketlerine 24 ay taksitle alabileceklerini söyleyen Kayseri Kumsmall Profilo Mağazası Satış Danışmanı Mustafa Yiğit, “Türkiye’de Kumsmall Profilo Mağazası olarak, Kayseri’nin neredeyse en büyük çeyiz paketçisiyiz diyebiliriz. Mağazamızda aynı anda 12 tane çeyiz paketi mevcut. Ayrıca ödeme koşulları ve kampanyalar olarak da farklı seçeneklerimiz var. Son dönemlerde taksit konusu sıkıntılı bir sürece girdi. Bu konuda 24 aya kadar taksit seçeneğimiz mevcut. Taksit konusu çeyiz paketlerimizde biraz daha etkili oluyor” ifadelerini kullandı.

‘ÜRÜNLERİ SINIRSIZ SÜRE VE ÜCRETSİZ MAĞAZA VE DEPOLARIMIZDA BEKLETEBİLİYORUZ’

Ürünlerini önceden alan vatandaşların aldıkları ürünleri depoda sınırsız ve ücretsiz bir şekilde beklettiklerini dile getiren Yiğit, “Çeyiz paketlerimizde, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, tost makinesi, çubuk blander, ütü, kahve makinesi, çaycı ve süpürgemiz var. Bu paket peşin fiyata 76 bin 990 liraya geliyor.  Ayrıca ayda 3 bin 528 lira gibi küçük bir taksitle böyle bir çeyiz paketine sahip olabiliyorsunuz. Çeyiz paketlerine ilgi gayet iyi. Tekil ürünler yerine yüze 60-70 gibi bir oranda çeyiz paketi satıyoruz. Aldıktan sonra mağazada kalma konusu 2 yıl ile sınırlıydı fakat son dönemlerde gelen zamlardan ötürü insanların etkilenmemesi adına, ürünleri sınırsız süre ve ücretsiz mağaza ve depolarımızda bekletebiliyoruz. Değişik kampanyalar ve farklı farklı çeyiz paketlerimizle, evlenecekler, evini yenileyecekler ve yeni beyaz eşya alacak herkesi mağazamıza bekleriz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen