1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yeni evlenen çiftlerin mobilya masrafı 95 bin lira

Yeni evlenen çiftlerin mobilya masrafı 95 bin lira

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni evlenen çiftlerin mobilya masrafı 95 bin lira

KAYSERİ (1HA-ÖZEL) – Evlilik hazırlığındaki çiftler mobilya arayışına başladı. Genç çiftlerin sportif, rahat model ve kahverengi, krem tonlarında koltuk takımlarını tercih ettiklerini söyleyen ve minimum 95 bin liraya mal olduğunu ifade eden Saltanat Mobilya Mağaza Müdürü Hakan Burçak, “Genç çiftler daha sportif ve rahat koltuklar, canlı ve krem, kahverengi tonlar tercih ediyor. Koltuk takımı, yemek takımı ve yatak odası takımı toplam 95 bin lira ve 250 bin lira arasında değişiyor” dedi.

Evlilik hazırlığı yapan çiftler mobilyacıların yolunu tutarken artan maliyetler mağaza fiyatlarına da yansıdı. Bu yıl evlenecek çiftlerin mobilya masrafı ise minimum 95 bin liradan başlıyor. Sezonda lüks ürünlerin yanı sıra sportif ve rahat koltuk takımlarının tercih edildiğini ifade eden Saltanat Mobilya Mağaza Müdürü Hakan Burçak, “Bu yılın modası, dinlenme koltukları sayesinde yaptığımız salon tarzı koltuklarımız; dinlenme koltuğu, üçlümüz ve teklimizden oluşuyor. Renklerimiz biraz daha canlı renkler, mürdüm ve krem renkleriyle ağırlıklı olarak çalışıyoruz. Daha konforlu ve şık ürünler sağlıyoruz. Bu yıl Luxury tarzı ürünlerin yanı sıra spor tarzı koltuklar tercih ediyoruz. Genç çiftler daha sportif ve rahat koltuklar, canlı ve krem, kahverengi tonlar tercih ediyor” ifadelerini kullandı.
‘ÜÇLÜ TAKIM 95 BİN LİRA’
Koltuk takımı, yemek takımı ve yatak odası takımının 95 bin liraya mal olduğunu belirten Burçak, “Koltuk takımları 30 bin liradan başlayarak 80 bin liraya kadar yükseliyor. Spor oturma grupları 30 bin lira, luxury tarzı oturma grupları ise 80 bin liraya kadar çıkabiliyor. Yatak odası takımları 40 bin ve 90 bin lira, yine spor ve Luxury tarzına göre fiyatlar değişiyor. Yemek odası takımları da 30 bin lira ile 75 bin lira arasında değişiyor. Koltuk takımı, yemek takımı ve yatak odası takımı toplam 95 bin lira ve 250 bin lira arasında değişiyor. Bu yıl fiyatlarımız biraz daha yüksek ancak mağazamızdaki ekonomik ürünler daha çok tercih ediliyor. Komple çeyiz seti; iki tane üçlü koltuk, iki berjer, yemek odası konsol takımı, yatak odası takımı bazalı olarak üçlü set, 109 bin liradır ve televizyonu da hediye olarak veriyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen