Fotoğraflı (9)
1:41

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, “Millet Bahçesi’nin adı Arabalı Millet Bahçesi olsun”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi girişi önündeki bulunan otobüs durağını eleştirdi. Şahin, “Millet Bahçesi yapıyorsunuz 30-40 metrekarelik bir cep durağı otobüs yolu açmaya layık görülmemiş. Buranın adını değiştirmeyi teklif ediyorum, ‘Arabası olanların Millet Bahçesi’ yapalım” dedi.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin giriş kapısının önündeki cadde üzerinde bulunan otobüs durağının tehlike saçtığını ifade etti. Şahin, Millet Bahçesi’nin önünde bulunan otobüs durağının arkalı önlü araç trafiğinin ortasında bulunduğunu aktararak, “Şu anda Millet Bahçesi’nin önündeyiz, Millet Bahçesi milletin gelmesi için fakat otobüsle gelenler için burada gördük bir durak yapılmış. Bir metre genişliğinde bir kaldırım gibi, arkası da yol önü de yol. Otobüsün yanaşma imkânı yok, trafiği tıkayacak. Vatandaş bineceği veya ineceği zaman oraya gelmek için vızır vızır giden bu trafiğin, ki bir radar sistemi, ışık sistemi yok” diye konuştu.

 

MİLLET BAHÇESİ’NİN YENİ ADI ARABALI MİLLET BAHÇESİ OLSUN’

 

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin toplu taşımayla gelen vatandaşlar için olmadığını söyleyerek, “Yani adeta Millet Bahçesi yapılmış ama Kayseri Büyükşehir Belediyesi arabalar için yapmış, arabalı Millet Bahçesi yapmış. Arabası olanlar gelsin rahatlıkla içeri gelsin, park etsin ama otobüsle gelecek olanlar gelmesi. Çünkü en fazla burayı layık gördük onlara bir metre yer, arabaların çarpma ihtimali var. Otobüsün rahatla içeri girip yolcu alabileceği bir otobüs durağı düşünülmemiş. Yayalara, arabası olmayanlara layık görülen hizmet bu. 1 milyon metrekarenin üzerinde bir Millet Bahçesi yapıyorsunuz 30-40 metrekarelik bir cep durağı otobüs yolu açmaya layık görülmemiş. Buranın adını değiştirmeyi teklif ediyorum, ‘Arabası olanların Millet Bahçesi’ yapalım. O zaman otobüsle kimse gelmesin bu durağı da kaldırın buradan. Çünkü hakikaten risk ve bir kamu kurumu vatandaşını riske atmaz. Vatandaşını korumaya çabalar burada bir koruma çabası yok maalesef. Safi bir düşünce de yok. Otobüs yaptık mı yaptık, otobüs duracak mı duracak. Ama güvenlik ama tehlike bunlar hiç önemli değil” şeklinde konuştu.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3
be_en
Beğen