Fotoğraflı (5)
0:28

Osman Ulubaş’tan mühendis mi, tekniker mi? polemiği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri ev sahipliğinde ‘Mesleki Eğitim Çalıştayı’ düzenlendi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in konuşması sırasında araya giren Hayırsever Osman Ulubaş mühendislere eleştirilerde bulunarak, “Mühendislik mahvoldu, işten anlamıyorlar. İyi mühendis kalmadı, tekniker alın, sanayideki teknikerler her şeyi biliyor. Ama makine mühendisleri bilmiyor” dedi.

 

Kayseri’de Kayseri Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir otelde ‘Mesleki Eğitim Çalıştayı düzenlendi. Düzenlenen Çalıştay programına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu , Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,  AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, rektörler, eğitim gönüllüsü hayırseverler, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve eğitimciler katıldı.

 

Çalıştay’da Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in konuşması esnasında araya giren Hayırsever Osman Ulubaş mühendisleri eleştirerek, “Mühendislik mahvoldu, işten anlamıyorlar. İyi mühendis kalmadı, tekniker alın, sanayideki teknikerler her şeyi biliyor. Ama makine mühendisleri bilmiyor” diye konuştu.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen