Fotoğraflı (31)

Talas Maharetli Eller Kadın-Koop Temsilcisi Çivici: “Diğer kooperatiflerden farklı olarak üreten kadınlarımızın ürünlerini satmasına yardımcı oluyoruz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Kayseri Valiliği’nce başlatılan 2. Kadın Kooperatifleri Fuarı devam ediyor. Talas Maharetli Eller Kadın Kooperatifi olarak; üreten kadınların ürünlerini satmalarına yardımcı olduklarını söyleyen Kooperatif Temsilcisi Şafak Çivici, “Bizler girişimciyiz de diyebiliriz. Kadınlarımız, çantalar, bebekler, takılar yapıyorlar, aynı zamanda gıda üretimi yapan kadınlarımızın pazarlamasına da yardımcı oluyoruz. Fuar süreci de gayet iyi ilerliyor, vatandaşlarımız ziyaret ediyorlar, alışveriş yapıyorlar” dedi.
Kayseri Valiliği tarafından başlatılan 2.Kadın Kooperatifleri Fuarı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde devam ediyor. Kayseri’nin birçok kadın kooperatifi de fuarda yerini aldı.
Talas Maharetli Eller Kadın Üretim Kooperatifi olarak; gıdadan takıya kadar birçok ürünü üreten kadınlarla birlikte çalıştıklarını ifade eden Kooperatif Temsilcisi Şafak Çivici, “Bizler kooperatif ortakları olarak üreten kadınlarımızın ürünlerini pazarlayabilmesi adına hizmet veriyoruz. Bizler bir sosyal girişimiz diyebiliriz. Kadınlarımız, çantalar, bebekler, takılar yapıyorlar, aynı zamanda gıda üretimi yapan kadınlarımızın pazarlamasına da yardımcı oluyoruz. Fuar süreci de gayet iyi ilerliyor, vatandaşlarımız ziyaret ediyorlar, alışveriş yapıyorlar. Güzel bir proje, valimiz güzel bir imkân sunmuş” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen