Fotoğraflı (30)
0:59

Bünyan Çağlayan Kadın-Koop Başkanı Şükran Kök: “Gilaburu, böbrek taşına karşı çok etkilidir”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Valiliği’nce başlatılan 2. Kadın Kooperatifleri Fuarı devam ediyor. Gilaburu meyvesinden lokum, reçel gibi gıdalar ürettiklerini ifade eden Bünyan Çağlayan Kadın Kooperatifi Başkanı Şükran Kök, “Gilaburu tüketimi, böbrek taşının düşürülmesine yardımcı olur, vücuttaki iltihabın dışarı atılmasını sağlar. Vücuttaki şeker oranı dengelenir, sarılığa iyi gelir ve ayrıca bolca C vitamini içerir. Ziyaretçilerimiz özellikle de gilaburu lokumunu görünce çok şaşırıyorlar, amacımız gilaburumuzu herkese tanıtmak” dedi.
Kayseri Valiliği tarafından başlatılan 2.Kadın Kooperatifleri Fuarı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde devam ediyor. Kayseri’nin birçok kadın kooperatifi de fuarda yerini aldı.
Gilaburu meyvesinden çeşitli ürünler ürettiklerini söyleyen ve gilaburu meyvesinin faydalarından bahseden Bünyan Çağlayan Kadın Kooperatifi Başkanı Şükran Kök, “Gilaburu tüketimi, böbrek taşının düşürülmesine yardımcı olur, vücuttaki iltihabın dışarı atılmasını sağlar. Vücuttaki şeker oranı dengelenir, sarılığa iyi gelir ve ayrıca bolca C vitamini içerir. Gilaburu üzerine birçok ürün yapıyoruz, gilaburu lokumunu görenler özellikle çok şaşırıyor. Ayrıca fuar alanı da çok güzel, ziyaretçilerimiz fazlasıyla mevcut ve diğer kooperatiflerdeki arkadaşlarımızla tanışmamıza da vesile oldu” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen