Fotoğraflı (1)
1:58

SP Talas Belediye Başkan Adayı Toprak, “Öğrencilerin eğitimleri boyunca uygun fiyata konaklamalarını sağlayacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Talas’taki öğrencilere yönelik projelerinden bahseden Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak, “İhtisaslaştırılmış kütüphaneler oluşturup kütüphanalerimizi zenginleştireceğiz. Kentsel dönüşümden belediyeye kalan daireler var. Bu daireleri öğrencilerimize kiralayacağız. Eğitimleri boyunca uygun fiyatlara kalmalarını sağlayacağız. Sinema ve tiyatro salonlarının Talas’ta yapılması için çalışmalarımız olacak” dedi.

 

Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak KayseRadar ve RadyoRadar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

 

Kentsel dönüşümden belediyeye kalan daireleri öğrencilere uygun şekilde kiralayacaklarını dile getiren Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak, “İhtisaslaştırılmış kütüphaneler oluşturup kütüphanalerimizi zenginleştireceğiz. Öğrencilerle alakalı bir diğer husus ise yurt meselesi. Kentsel dönüşümden belediyeye kalan daireler var. Bu daireleri öğrencilerimize kiralayacağız. Eğitimleri boyunca uygun fiyatlara kalmalarını sağlayacağız. En azından bu konuda destek sağlayacağız öğrencilerimize. Gençlerin en yoğun olduğu Talas’ta hala bir sinema salonu yok. Ben bunu bir eksiklik olarak görüyorum. Kültür sanatla ilgili faaliyet varmış gibi gözüküyor ama gençlere yönelik bir faaliyet olduğunu görmüyorum. Sinema ve tiyatro salonlarının Talas’ta yapılması için çalışmalarımız olacak. 2-3 sene içerisinde mutlaka sinema salonun yapılmasını sağlayacağız” ifadelerini kulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen