Fotoğraflı (3)
5:14

Özel çocuklardan 23 Nisan özel gösterisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Özel Çocuklar kurum öğrencileri 23 Nisan’a özel gösteri düzenledi. Gösteri hakkında konuşan kurum müdürü İbrahim Demirağ, “Özel çocuklarımızla birlikte milli egemenliğin ilk adımının atıldığı 23 Nisan’ı şehrimizle birlikte kutlamaya geldik. Diğer öğrencilerimizin diğer okullarda kutladığını ve onların eğlendiğini bildiğimiz için biz özel çocuklarımıza, onların da hak ettiğini düşünerek bu programı düzenledik. Zaten programı seyredince çocuklarımızın ne kadar başarılı olduğunu, onların da bu bu ülkenin bir çocuğu olarak her şeyi başarabileceklerini göreceksiniz” dedi.

Kayseri Özel Çocuklar Kurum Müdürü İbrahim Demirağ, özel çocukların her şeyi başarabileceğini ifade ederek, “Bugün özel çocuklarımızla birlikte milli egemenliğin ilk adımının atıldığı 23 Nisan’ı şehrimizle birlikte kutlamaya geldik. Diğer öğrencilerimizin diğer okullarda kutladığını ve onların eğlendiğini bildiğimiz için biz özel çocuklarımıza, onların da hak ettiğini düşünerek bu programı düzenledik. Zaten programı seyredince çocuklarımızın ne kadar başarılı olduğunu, onların da bu bu ülkenin bir çocuğu olarak her şeyi başarabileceklerini göreceksiniz çünkü sahneye çıkan çocukların içinde milli takımlarda olan çocuklarımız, kendi alanlarında, kendi branşlarında dünya şampiyonu olan çocuklarımızla karşılaşacaksınız. Biz çok mutluyuz ve onlarla birlikte çalışmayı çok seviyoruz.Meslekte 17. yılım daha önce tabii ki başlarda zorlanıyorduk ama tecrübeyle sabit durumlar oluşmaya başladıktan sonra daha zevkli, daha eğlenceli ve daha kolay olduğunu gördük. Çok istekliler. Saf yüreklikler, temizler. Temiz oldukları için daha iyi öğreniyorlar, daha kolay öğreniyorlar ve daha istekli oluyorlar ve başarıya ulaşıyorlar” diye konuştu.

Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneği ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Mahmut Özdemir ise, “Bizim çocuklarımızın yapabileceği her şeyi yapması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu gösteri oluyor, spor faaliyetleri oluyor, sosyal faaliyetler oluyor. Hepsini bu çocuklara yaptırmaya çalışıyoruz. Tabii ki biz artık tecrübelendik. Yani 22-23 senedir bu çocuklarla çalışmak gerçekten keyifli Ve aslında zor değil. Kolay. Yeter ki isteyelim. Ekibin de güçlü olduğu zaman kolay bir şekilde yapıyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen