1. Haberler
  2. Manşet
  3. Milletvekili Özdemir, “Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması beklentimizdir”

Milletvekili Özdemir, “Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması beklentimizdir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Kayseri’de Suriye uyruklu bir şahsın bir çocuğu taciz etmesi üzerine Kayseri’deki vatandaşlar ayağa kalktı. Olayla ilgili açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “hemşerilerimizin huzurunu kaçıracak provokasyonlara mahal verilmemesi elzemdir. Türkiye’nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir Kayseri’de bir çocuğun Suriye uyruklu bir şahsın taciz ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak’ “Kayseri’de bir çocuğumuza yönelik sergilenen insanlık dışı davranışta bulunan Suriyeli şahıs gözaltına alınmış ve hakkındaki işlemlere başlanmıştır. Konuyla ilgili olarak Kayseri Valiliği’nce yapılan açıklamanın dikkate alınması ve hemşerilerimizin huzurunu kaçıracak provokasyonlara mahal verilmemesi elzemdir. Türkiye’nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir” fadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
6
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
4
be_en
Beğen