Fotoğraflı (1)
1.09

Kazım Karabekir Mahalle esnafı cep yol talep ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki toptancı esnafı, dükkanın önünde bulunan çim yoldan dolayı TIR veya araçların yanaşamadığını dile getirerek yetkililerden cep yol talep ediyor.

Kayseri’nin Melikgazi İlçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı üzerindeki esnaflar dükkan önünde bulunan çimlerden dolayı sorun yaşadıklarını TIR veya araçların yanaşamayıp ürün yerleştirmede zorluk yaşandığını ifade ederek yetkililerden cep yol talep ediyorlar. Yetkililerin ilgili yerle bir çalışma yapmasını istediklerini söyleyen Esnaf Veysel Gökkaya, “Buradaki sorunumuz ön taraftaki çimler ve park alanıyla alakalı. Yetkililerin burayla ilgili bir çalışma yapmasını bekliyoruz. Bizler esnafız ürünlerimiz için TIR veya araçlar dükkana yanaşamıyor. Bu konuda da yan yol talebimiz var” ifadelerini kullandı.

‘CEP YOLUMUZ OLURSA MÜŞTERİLERİMİZ DAHA RAHAT GELİP ÇIKABİLİRLER’

Araçları dükkana yanaştırırken sıkıntı yaşadıklarını anlatan Esnaf Tuncay Gökkaya, “Burada cep yol talebimiz var. Toptancı olduğumuz için araçlarımız, müşterilerimiz, ürünlerimiz geliyor veya biz ürün gönderiyoruz. Araçları dükkana yanaştırırken sıkıntı yaşıyoruz. Buraya milyonluk dükkanlar yapılmış dükkanımızın önüne cep yol yapılırsa sıkıntı yaşamayız. Dükkanımıza müşteri getirmekte de sıkıntı yaşıyoruz. Cep yolumuz olursa müşterilerimiz daha rahat gelip çıkabilirler” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen