FİRARİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ - 2021-10-27T112925.046

Kayseri’de Özel Logolu Duvar Saatleri Üretiyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri’de saatçilik yapan 51 yaşındaki Zafer İncetürkmen, özel logolu duvar saatleri üreterek, yurdun çeşitli illerine göndermeye başladı.

Zafer İncetürkmen, Melikgazi ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki işyerinde saat imalatı yapıyor. İncetürkmen, imal ettiği saatlere gösterilen ilginin yoğun olduğunu belirtiyor.

Saat imalatına değinen İncetürkmen, “Kayseri’de saat imalatını ilk defa yapmıyorum. 1980’li yıllarda bir usta abimiz yapardı. Ben de saat imalatı yapalım diye düşündüm. Dış çerçevesi renk renk ahşaptandır. İç dizaynını da kendim yapıyorum. Markanın tescilini de aldık. Tescilden sonra da daha hızlı şekilde üretim yapmaya başladık. Firmalara özel logolu, renkli üretim de yapıyoruz” diye konuştu.

İncetürkmen, üretimi halihazırda yalnız başına yaptığını belirterek, “Şu anda tek başınayım. Bu saatleri kendim imal etmeye çalışıyorum. Kayseri dışından siparişler geldi. Ancak kargo konusunda sıkıntımız var. Çünkü gönderdiğimiz iki ürün kırıldı. Daha sağlam ambalajlarla il dışına göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

İncetürkmen, imal ettiği saatlerin özelliklerini aktararak, “Henüz yeni başladık. Tecrübe arttıkça daha güzel şeyler ortaya çıkıyor zaten. Saatteki aksama neyse onu bildiğimden dolayı aksama yaşanmayacak şekilde güzelce kullanacakları saatler yapıyorum. Dış çerçeveyi de ahşaptan yapıyorum. Çünkü insanlar plastik ürün kullanmayı istemiyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen