Site Kapak Fotoğrafı (13)

Kayseri Renkli Çocuklar Özel Eğitim Merkezi Yılsonu Çocuk Gösterisi düzenlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Renkli Çocuklar Özel Eğitim Merkezi Yılsonu Çocuk Gösterisi yapıldı. Düzenlenen gösteri çerçevesince konuşan Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem Eşli Bilen, “ Engelli öğrencilerimiz birçok şeyi başarabilirler, bizler bunu göstermeyi amaçlıyoruz. Şunu bilelim ki hepimiz birer engelli adayıyız. Hem engelli bireylerimiz hem de engelli bireyle ilgilenen ebeveynlerimiz için empati kurmalıyız. Bir engelli bireyle 7/24 ilgilendiğinizi varsaymalısınız. Özel çocuklarımızda saf sevgi var, dolayısıyla birazcık hoşgörü ve sevgi gösterdiğinizde pamuk gibi olabiliyorlar” dedi.
Kayseri Renkli Çocuklar Özel Eğitim Merkezi Yılsonu Çocuk Gösterisi yapıldı. Gösteriye; öğretmenler, veliler, öğrenciler tarafından yoğun katılım sağlandı ve gösteride öğrenciler tarafından çeşitli oyunlar oynanmasının yanı sıra dans gösterileri düzenlendi.
Kurum çerçevesince yaklaşık 4-5 aydır bu gösteri üzerinde hazırlandıklarını belirten Kayseri Renkli Çocuklar Özel Eğitim Merkezi Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem Eşli Bilen, “Çocuklarımız özel olduğu için ağlayanlar, sıkılanlar, kaçanlar oldu tabii ki ancak özel çocuklarımızın neler yapabileceğini gösterebilmek adına bu gösteriyi düzenledik. Kurumumuzda otizmli, zihinsel/bedensel engelli ve yaygın gelişim bozukluğuna sahip çocuklarımıza eğitim vermekteyiz. Engelli öğrencilerimiz birçok şeyi başarabilirler, bizler bunu göstermeyi amaçlıyoruz” dedi ve herkesin birer engelli adayı olduğunu da belirterek “Hem engelli bireylerimiz hem de engelli bireyle ilgilenen ebeveynlerimiz için empati kurmalıyız. Bir engelli bireyle 7/24 ilgilendiğinizi varsaymalısınız. Özel çocuklarımızda saf sevgi var, dolayısıyla birazcık hoşgörü ve sevgi gösterdiğinizde pamuk gibi olabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen