Site Kapak Fotoğrafı (12)

BBP Genel Başkanı Destici: “Atatürk’ün Partisi iddiasında bulunan CHP, DEM’le olan ilişkisinden, iş birliği hevesinden ötürü terörü lanetlemiyor”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin Kayseri il binasında düzenlenen toplantısında, “12 Mehmetçiğimizin şehit edilmesinin ardından mecliste grubu bulunan partilerin PKK’yı kınayan ve şehitlerimizi yâd eden ortak bildirinin yayınlanması gündeme geldi. Bu bildirinin yayınlanmasına ilişkin AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi evet oyu verdi. Cumhuriyet Halk Partisi’ne bakıyorsunuz yine PKK’nın siyasi uzantısının kuyruğuna takılmış ve hayır demiştir. Atatürk’ün Partisi iddiasında olan bir partinin şu anda DEM ile olan siyasi ilişkileri, iş birliği yapma hevesi maalesef terörü lanetlemesine engel oluyor” dedi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kayseri’ye geldi. Partisinin il binasında düzenlenen toplantıda açıklama yapan Destici, “12 Mehmetçiğimizin şehit edilmesinin ardından mecliste grubu bulunan partilerin PKK’yı kınayan ve şehitlerimizi yâd eden ortak bildirinin yayınlanması gündeme geldi. Bu bildirinin yayınlanmasına ilişkin AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi evet oyu verdi. Cumhuriyet Halk Partisi’ne bakıyorsunuz yine PKK’nın siyasi uzantısının kuyruğuna takılmış ve hayır demiştir. CHP Genel Başkanı’nın bu konu üzerindeki talebi ise MSB tarafından kapalı oturumda bilgilendirilmesiydi. PKK’nın siyasi uzantılarının olduğu oturumda bu bilgiler sunulsun ki direkt PKK’ya bilgiler uçurulsun. Bizim aklımızla alay mı ediyorsunuz? Şu anki Meclis yapısı devletin güvenliğinin konuşulmasına müsait bir ortama sahip değil. Eğer ki bu kapalı oturum sağlanacaksa CHP’nin yapacağı ilk iş PKK’nın siyasi uzantısının meclisten çıkarılması için ivedilikle çalışması gerekmektedir. Terörle mücadele topyekûn yapılmalıdır. PKK’nın siyasi uzantısı meclisten, belediyelerden temizlenmezse bu mücadele yarım kalır. Atatürk’ün Partisi iddiasında olan bir partinin şu anda DEM ile olan siyasi ilişkileri, iş birliği yapma hevesi maalesef terörü lanetlemesine engel oluyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen