Fotoğraflı (20)
5:15

KAYMEK yıl sonu programı düzenlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYMEK tarafından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı Gençlik Merkezleri Yıl sonu programı gerçekleştirildi. Yıl boyunca 141 alanda öğrencilere eğitim verildi. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda öğrencilerinin geri dönüşüm ve atık malzemelerden hazırladığı ürünlerde sergide yerini aldı. Ayrıca program kapsamında öğrenciler tarafından Türk ve Filistin bayraklarıyla Dabke dansı edildi. Hem merkezde hem de taşrada KAYMEK vasıtasıyla öğrenciler için çabaladıklarını söyleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Hem yaz kurslarında hem de 2024-2025 eğitim-öğretim yılında daha da günün koşullarına uygun, teknolojiye uygun, bilişim çağına uygun, akıllı şehir projelerine uygun çalışmalar ile TEKNOFEST gençliğini oluşturacağız” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK tarafından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı Gençlik Merkezleri Yıl sonu programı gerçekleştirildi. Programda KAYMEK öğrencilerinin geri dönüşüm ve sıfır atık ürünlerden hazırladığı sergi dikkat çekerken TEKNOFEST için hazırlanan projelerde sergide yerine aldı.
Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yardımcısı Serdar Öztürk, KAYMEK Kurs Merkezleri Müdürü Denizhan Burhan Çanakpınar, KAYMEK öğretmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Program kapsamında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Siz sevgili gençlerimizin daha donanımlı, daha eğitimli ve özgüven içerisinde değerlerine bağımlı şekilde yetişmesi için ekibimiz gece demeden gündüz demeden koşturmakta. Çok şükür binlerce yavrumuz gerek kurslarda gerek eğitim amaçlı çalışmalarla gerek sosyal çalışmalarla gerekse spor çalışmalarla belediyemizin imkanlarından faydalanırken şehrimizin huzurunu, şehrimizin güzelliğini her yere taşımaya çalışıyoruz. Hem merkezde hem taşrada 16 ilçemizde KAYMEK vasıtasıyla ekiplerimizle buradaki insanların hepsinin donanımlı olmaları için koşturuyoruz. Yol alalım, çalışalım, çünkü insanlar bizleri seviyor, güveniyor. Sizlerin yapmış olduğu bu çalışma belki göreviniz ama yaptığınız çalışma, ibadettir, ibadet. Ödül alanları tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hem yaz kurslarında hem de 2024-2025 eğitim-öğretim yılında daha da günün koşullarına uygun, teknolojiye uygun, bilişim çağına uygun, akıllı şehir projelerine uygun çalışmalar ile TEKNOFEST gençliğini oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Kayseri’nin birçok bölgesinde ve birçok alanda kurslarla hizmet verdiklerini söyleyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yardımcısı Serdar Öztürk, “Kültür faaliyetlerimiz ve belediyecilik hizmetlerimizde görüyorsunuz. Biz sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz, mutluluk duyuyoruz. Şehrin her tarafından kurmuş olduğumuz gençlik merkezlerimizle hizmet ediyoruz. Matematik kursları, dördüncü sınıftan 12’inci sınıfa kadar bütün öğrencilerimizin derslerine katkı vermeye çalışırken bizlere giriş sınavlarına, özellikle hazırlıyoruz. Birçok atölyelerimiz var. TEKNOFEST atölyemizde birçok alanda TEKNOFEST’e müracaat etmiş durumdayız. klınıza ne gelirse eğitim alanlarında, sanatsal faaliyetlerde KAYMEK A.Ş. olarak yerine getirmeye gayret ediyoruz. KAYMEK A.Ş.’nin sitesine girmek süratiyle bizlerin yapmış olduğumuz faaliyetleri daha yakından takip edebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Programın ardından KAYMEK sergisi ile müzik kulübü öğrencilerinin türkü dinletisi, halk oyunları gösterisi, öğrenciler tarafından Türkiye ve Filistin bayraklarıyla Dabke dansı edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen