Fotoğraflı (25)
1:03

İYİ Partili Nafiye Akyüz: “Dadaloğlu Parkı, kamuoyundan habersiz ihaleye çıkarılıyor”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Talas Mevlana Mahallesi içerisindeki Dadaloğlu Parkı’nın 5 Haziranda ihaleye çıkarılacağını söyleyen İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Nafiye Aydın Akyüz, “Bu park, bölgenin önemli bir deprem toplanma alanı olmasına rağmen ticari alana dahil edildi. 250 milyon lira gibi bir fiyata satışa çıkarılacak ve ihaleyi alan bu ücreti 24 ay taksitle ödeyecek. Vatandaşlara bunu sorduk ve bu durumdan haberdar bir kişi dahi çıkmadı” dedi.
İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Nafiye Aydın Akyüz, Mevlana Mahallesi içerisindeki Dadaloğlu Parkı’nın 5 Haziran tarihinde Talas Belediyesi tarafından satışa çıkarılacağını söyleyerek eleştirilerde bulundu.
Deprem toplanma alanı açısından Dadaloğlu Parkı’nın önemli bir alan olduğunu söyleyen İYİ Partili Akyüz, “Afet noktasında önemli bir yere sahip olmasına rağmen 15 bin metrekarelik ticari alana dahil edildi ve 250 milyon lira gibi bir bedelle satışa çıkarılacak, ayrıca nedeni bilinmemekle birlikte de ihale bedelinin ödemesi 24 ay taksitlendirilecek. Böylesi durumlarda kamuoyunun bilgilendirilmesi gerekir çünkü etrafımızdaki vatandaşlara sorduğumuzda bu konuya ilişkin bilgi sahibi hiç kimse çıkmadı” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen