Fotoğraflı (4)
1:16

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok, “Talas’ta tekli eğitime geçmeyen okul kalmayacak”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas Belediye Başkanı olduğu zaman Talas’ın tekli eğitime geçeceğini söyleyerek, “Bizim görev süremiz bitmeden, kısa bir zamanda Talas’ta tekli eğitime geçmeyen okul kalmayacak. Bunu müfredat gibi herhangi bir konuda değişiklik yaparak değil de okul yaparak sağlayacağız” dedi.

 

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programında Moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı.

 

Talas’ta okul sayısı yeterli olmadığı için tekli eğitime uygun olmadığını söyleyen İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, “2019 yılında Milli Eğitim bir söz vermişti. 2019 yılında tekli eğitime geçmeyen okul kalmayacak diye. Bunu da okul sayısını tekli eğitime uygun hale getirerek yapacaklarını söylediler. Sene 2024 oldu okul sayıları hala tekli eğitime geçişe uygun değil, yeterli değil. Biz Talas’ta birkaç tane okul yapmamız gerektiğini belirledik. Bizim görev süremiz bitmeden, kısa bir zamanda Talas’ta tekli eğitime geçmeyen okul kalmayacak. Bunu müfredat gibi herhangi bir konuda değişiklik yaparak değil de okul yaparak sağlayacağız. Yaptığımız okulları Milli Eğitime devrettiğimiz zaman inşallah çiftli eğitim-tekli eğitim problemi ortadan kalkacak. Bütün okullarımız tekli eğitime geçecek” şeklinde konuştu.

1
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok, “Talas’ta tekli eğitime geçmeyen okul kalmayacak”