Fotoğraflı (31)
4:21

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok: “Talas’a Devlet Hastanesi yapacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Talas’taki vatandaşların devlet hastanesi talep ettiğini ifade eden İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Fakülte Hastanesi’nin de konumunun uzak olması ve araştırma hastanesi olması sebebiyle bu ihtiyacı doğurduğunu belirterek “Bu noktada Şehir Hastanesi alternatif oluyor ancak insanları tek bir hastaneye mecbur bırakmamalıyız. Şehir Hastanesi’nin de konumu gereği vatandaşlarımızı rahat ettirmiyor maalesef, belediye olarak tek başımıza hastaneyi yapamayız ancak gerekli kurumlara talepleri iletiriz, yer tahsisini yapar binayı da inşa ederiz. Hastanedeki cihazların temin edilmesinde hayırseverlerimiz de destek olabilir, diğer şehirlerdeki yatırımlar kısılarak buraya da aktarılabilir” dedi.
İYİ Parti Kayseri Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ Programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.
ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri’ne ek olarak vatandaşların devlet hastanesi talebinin olduğunu ifade eden Gözütok, “Fakülte Hastanesi temelde bir araştırma hastanesidir, basit muayenelerin yapıldığı bir hastane değildir, ayrıca gece rahatsızlanıldığında anında gidilebilecek bir konuma da sahip değil. Bu noktada Şehir Hastanesi alternatif oluyor ancak insanları tek bir hastaneye mecbur bırakmamalıyız. Şehir Hastanesi’nin de konumu gereği vatandaşlarımızı rahat ettirmiyor maalesef, bizler belediye olarak tek başımıza hastaneyi yapamayız ancak il müdürlüklerine ve bakanlığa gerekli talepleri iletiriz, yer tahsisini de yapabiliriz, binayı da inşa ederiz. Hastanedeki cihazların temin edilmesinde hayırseverlerimiz de destek olabilir, diğer şehirlerdeki yatırımlar kısılarak buraya da aktarılabilir. Hastanenin yer tahsisinde de hazineyle görüşerek bir alanı alacağız çünkü belediyeye tahsis edilmiş birçok alan satılmış durumda, ne olursa olsun Talas’ta hastaneyi yapacak bir alan çıkarılabilir” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen