BU KÖY GÖRÜLMEYE DEĞER.. GEZİCİ RADAR ELBAŞI’NDA
12:12

GEZİCİ RADAR ‘SARIMSAKLI KAMPINDA’

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1071 Ahlat yapının sunduğu Gezici Radar programı, bu hafta Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ’nin  her yıl  Sarımsaklı’da  düzenlediği  kamp alanında sizlerle buluşacak.

Buraya gelen misafirler güzel bir noktada kurulan kamp alanında   günlük kamp yapma imkanına sahip oluyor . Vatandaşlar sarımsaklı kamp alanına geldiğinde, geceleri gündüz kadar sıcak olmadığı için uyku tulumu ve tek kullanımlık çarşaf almaları gerekiyor. Bu malzemeleri tedarik ettikten sonra kamp alanına geçiliyor.

Kamp alanında ilk olarak ufuk hoca karşılıyor bizleri gelen vatandaşlara malzeme tedariğinde bulunan ve yol gösteren ufuk hocamızla sohbet etmeye başlıyoruz. Burada bulunan uyku tulumlarının tek kullanımlık olduğunu, vatandaşların gönül rahatlığı ile buraya gelip kamp yapabileceklerini söyledi.

60 adet kampın bulunduğu alana geliyoruz. Burada bulunan hocalarımızdan da bilgiler alıyoruz.

Yolculuğmuza devam ederken Spor Aş’ nin genel müdürü İbrahim Somtaş bizlerle bir araya geliyor. Hemşehrileri ile birlikte olmak için geldiğini söyleyen Somtaş, elinden geldiğince ilgilenmeye çalıştığını söyledi.

En yakın deniz bize 300 km uzaklıkta bir su kenarının hemen yanında ormanla, insanlarla ve kamp ateşiyle hemhal olabileceğiniz, yemeklerini yiyip ailenizle hoş vakit geçirebileceğiniz, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sarımsaklı’da düzenlenen kampa sizlerde gelip güzel ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

İyi seyirler..

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen