BU KÖY GÖRÜLMEYE DEĞER.. GEZİCİ RADAR ELBAŞI’NDA
5:13

Gezici Radar İncesu Marina’da

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ahlat yapının sunduğu Gezici Radar programı bu hafta İncesu Marina’da

Gezici Radar bu hafta Kayseri’ye en yakın ilçelerinden birisi olan tertemiz havasıyla, mis gibi suyuyla, pırıl pırıl çevresiyle İncesu Marina’dan sesleniyor. İncesu’da Merzifonlu Kara Mustafa Paşa camisinin önündeyiz aynı zamanda burası bir külliye caminin hemen yan tarafında bulunan Merzifonlu Kara Mustafa Paşa tarafından yaptırılmış bir hamam bulunuyor   yine Merzifonlu Kara Mustafa Paşanın yaptırmış olduğu bir Kervansaray var.  1670 yılında atalarımızın bu topraklara bıraktığı en güzel emanetlerden birisi olan ve güzel bir mimari ile yapılan bu cami medresesi ile külliyesi ile ve tabi ki kervansarayı ile tam manası ile bir külliyat…

İncesu’ya gelirseniz mutlaka gelip görmeniz gereken yerlerden bir tanesi macera severler için harika bir yer mekan olan zipline alanındayız oldukça keyif alacağınız güzel vakit geçireceğiniz bu alan mutlaka uğramanız gereken yerlerden birisi.

Bir deniz havası almak istiyorsanız ya da yeşillik alanda doyasıya yürümek istiyorsanız ailece bir çay, kahve keyfi yapıp aynı zamanda mangal yakmak istiyorsanız İncesu Marina sizleri bekliyor.

İyi Seyirler…

1
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Gezici Radar İncesu Marina’da