Fotoğraflı
5:29

Flekssit Büro Mobilyaları Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kızılöz: “Bireysel, izole odalarımıza olan ilgi çok arttı”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 23-28 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Pandemi döneminde ofis mobilyalarında tüketim alışkanlıklarının ciddi manada değiştiğini belirten Flekssit Bürö Mobilyaları Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kızılöz, “Kolektif çalışma alanlarından bireysel çalışma alanlarına doğru ilgi odağı değişti. Seslerin dışarıdan ciddi manada izole edildiği absorbe odalarımıza olan ilgi çok arttı, yurt dışına da çokça pazarladık. Bir ürüne ergonomi ve işlevsellik katılmadığı müddetçe bir tasarıma sahip olamaz. Yaptığımız her üründe yaşamı kolaylaştıran özellikler dahil etmeye çalışıyoruz. Vaktimizin büyük bir çoğunluğu evlerden ziyade ofislerde geçiyor, kullanılan ürün vücut fizyolojisine ne kadar uygun olursa size uygun bir çalışma alanı sağlamaktadır” dedi.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 23-28 Ocak tarihinde İstanbul Fuar Merkezi ve TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 184 Kayseri firmasının da katılımıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarın 3. Gününde de hareketlilik sürerken; fuarların alıcılar ile satıcıların bir araya geldiği güzide günler olduğunu ifade eden Flekssit Bürö Mobilyaları Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kızılöz, “Fuarlarda yeni çıkarmış olduğumuz yeni trend ürünlerimizi müşterilerimizin beğenilerine sunuyoruz. Pandemiyle beraber birçok sektörde olduğu gibi ofis mobilyaları hususunda tüketim alışkanlıkları ciddi manada değişti. Kolektif çalışma alanlarından bireysel çalışma alanlarına doğru ilgi odağı değişti. Seslerin dışarıdan ciddi manada izole edildiği absorbe odalarımıza olan ilgi çok arttı, yurt dışına da çokça pazarladık” dedi.

Bir ürüne ergonomi ve işlevsellik katılmadığı müddetçe tasarımsal anlamda bir şey ifade etmediğini söyleyen Kızılöz; telefon şarj üniteli ve çeşitli usb, bilgisayar çıkışlarının bulunduğunu bir üründen örnek göstererek “Yaptığımız her üründe yaşamı kolaylaştıran özellikler dahil etmeye çalışıyoruz. Çözüm ortaklarımızın ve müşterilerimizin teveccühünü de görünce başardığımızı görebiliyoruz. Vaktimizin büyük bir çoğunluğu evlerden ziyade ofislerde geçiyor, kullanılan ürün vücut fizyolojisine ne kadar uygun olursa size uygun bir çalışma alanı sağlamaktadır. Bu sektörde doğrudan ekonomiye katkı sağlıyoruz tabii ki ancak insan sağlığını bu hususta daha çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen