FİRARİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ (24)

CHP’li Özer’den Kütüphane Saatleri Önergesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Özer, kütüphanelerin geç saatlere kadar hizmet vermesi için önerge sunduklarını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda gündem dışı söz hakkı alan Özer, kütüphanelerin erken saatte kapandığını ve hizmet saatinin düzeltilmesi gerektiğine dair önerge sundu.
‘KÜTÜPHANELER 24 SAAT AÇIK OLABİLİR’
Meclis toplantısında şehir kütüphaneleri ile ilgili önerge sunduğunu belirterek açıklama yapan Özer, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak mecliste, kütüphanelerin çok erken kapatıldığı ve bunun üzerine aldığımız şikayetler üzerine kütüphanelerin daha uzun saatler çalışması konusunda önergemiz vardı. Kütüphaneler akşam saat 6’da kapatıldığı için, üniversitede okuyan ve üniversiteye hazırlanan genç arkadaşlarımız kütüphanelerde çalışamıyor. Akşam 6 çok erken bir saat. Bakıyoruz ki gece çalışan insanların da çok ciddi başarıları var. O yüzden kütüphanelerin gece çalışması makuldür. Biz saat 11-12 gibi dedik ancak gerekirse, Türkiye’de örnekleri de var, 24 saat açık da olabilir sonuçta güvenliği sağlanacak şehir içerisinde bunların her biri. Bunun yapılmasında fayda görüyoruz” ifadelerini kullandı.
‘ HAVA KİRLİLİĞİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULSUN’
Kayseri’de hava kirliliği konusuna da değinen Özer, “CHP meclis grubu olarak hava kirliliği araştırma komisyonu kurulsun demiştik. Bu komisyon artık bir an evvel faaliyete geçsin düşüncemiz vardı çünkü yaklaşık 10 gündür, kış koşulları yaklaştığı için, şehrimizde hava gayet kirli duruma geldi. Bunun önlenmesi için bu komisyonun çalışması lazım. Bu çalışmaların hızlanmasını ve hava kirliliğinin önlenmesini rica ettik” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen