CHP’li Özer: “300 Milyon Liralık Bütçenin Nereye Harcanacağını Bilmek İsteriz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından bütçesinin 300 Milyon lira arttırılması talebine karşın açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Özer, “300 milyon ciddi bir miktar ve bunun nereye harcanacağını bilmek isteriz” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantı sonrasında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Özer ise toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulundu.
‘300 MİLYON GİBİ BİR RAKAMA ONAY VERMEK MÜMKÜN DEĞİL’
Meclis toplantısında geçen bütçe konusuyla alakalı konuşan Özer, “Bugünkü meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanımız, belediye bütçesini 300 milyon lira arttırılmasını istedi. Biz de bu artış olacaksa nerelere harcanacak halk bunu bilmek ister diye sorduk. Kendisi orada var bakın dedi ancak bizim istediğimiz cevaplar böyle değil. Orada birkaç sayfa kağıda bakıp da bu şekilde 300 milyon gibi bir rakama onay vermek mümkün değil. Ben de başkanımıza, 300 milyon gibi bir rakam çok ciddidir. Bu parayla neler yapılmaz, ama bu parayla siz neler yapacaksınız dedim. Kendisi de orada yazıyor diyerek başka bir cevap vermedi. Zannediyorum hangi işlere harcanacağına dair bir planlama yok bunu anlıyoruz. 300 milyon ciddi bir miktar ve bunun nereye harcanacağını bilmeden onay vermek istemiyoruz. Bu yüzden reddettik” ifadelerini kullandı.
‘PARSEL SATIŞINI REDDETTİK’
Büyükşehir Belediye Meclisinde konuşulan parsel konusu ile alakalı açıklamalarda bulunan Özer, “Encümene yetki verip parsellerin satışına hayır dedik. Bunu şundan dolayı reddettik, bu tarz satışlar yapılacağı zaman gelen paranın nereye harcanacağı açıkça belirtilmelidir. Arsayı satıyorsunuz ancak neden satıyorsunuz, amacınız nedir, gelecek olası parayla ne işler yapacaksınız diye halk olarak bilmek istiyoruz. CHP olarak bilmek ve halkımıza anlatmak istiyoruz. Bu yüzden bu parsel satışlarına da bugün itiraz ettik” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
CHP’li Özer: “300 Milyon Liralık Bütçenin Nereye Harcanacağını Bilmek İsteriz”