Fotoğraflı (22)
2:33

Başkan Büyükkılıç: “Erciyes Dağı 4 mevsim vatandaşımıza hizmet sunacak”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Spor A.Ş. tarafından Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı’daki Erciyes Kış Festivali’ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükkılıç buradaki açıklamasında, “Erciyes Dağı 4 mevsim vatandaşımıza hizmet sunacak” dedi.

Spor A.Ş. tarafından Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı bölgesinde gerçekleştirilen Erciyes Kış Festivali’ne Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş ve vatandaşlar katıldı. Çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı kurulan eğlence ve spor etkinliklerin yapıldığı Erciyes Kış Festivali’nde konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Erciyes Kayak Merkezi’ndeyiz. Bugün burası cıvıl cıvıl. Değişik ülkelerden, başka illerden gelen vatandaşların da doldurduğu Erciyes Kayak Merkezi’ndeyiz. Vatandaşlarımıza sorduğumuzda aksayan bir yerin olmadığı kaydediliyor. Hem onu hem de buranın uygun olduğunu söylemeleri bizi daha da motive ediyor. Kayseri 2024 Spor Şehri olarak seçildi. Erciyes KayaK Merkezi başta olmak üzere spor etkinlikleri yapıyoruz. 8-9-10 Mart Erciyes’te şenlik olacak ücretsiz olarak. Burada sanatçılarla, yarışlarla, uluslararası bir çalışma olacak. Kar Motorları müsabakaları olacak. Şimdiden o tarihler için rezervasyon yapmalarını hatırlatmak istiyorum. Burada 19 mekanik tesisimiz, 41 pistten oluşan 112 kilometrelik uzunlukta pistlerimiz var. Aynı zamanda bir çok alanda hizmet edecek olan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’miz var. Erciyes Dağı inşallah 4 mevsim vatandaşımıza hizmet sunacak” diye konuştu.

“ULAŞIM SORUNUMUZ YOK”

Büyükkılıç açıklamasının devamında, “Öğrencilerimizde bir hüzün görüyorum. Yarıyıl tatilinin bitecek olması nedeniyle bir durgunluk var. Okullar açılsa da onları hafta sonları bekliyoruz” Çünkü Ulaşım sorunu yok. Yeni terminal binamız açıldı. İstanbul’dan uçuşlar 1 saat. Havalimanından sonra otoban gibi yollarla 20 – 25 dakikada Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşabiliyorsunuz. Sabah gel, kahvaltını yap, kayak yap akşam uçağa bin git. Bir çok ülkeden de çarter severi var. Hem kolay ulaşılabilen, hem uygun fiyatta olan ve dolup taşan bir Erciyes Kayak Merkezi’miz var” dedi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan Büyükkılıç: “Erciyes Dağı 4 mevsim vatandaşımıza hizmet sunacak”