Fotoğraflı (28)
2:12

Başakpınar UMAY Kadın-Koop Başkanı Fatma Koçer: “Deri ürünlerimiz, buram buram emek kokuyor”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Valiliği’nce başlatılan 2. Kadın Kooperatifleri Fuarı devam ediyor. Deri işçiliğiyle ön plana çıkan Başakpınar UMAY Kadın Kooperatifi de fuarda standını açtı. Ürünlerinin tamamen el emeği ve deriden üretilme olduğunu söyleyen Kooperatif Başkanı Fatma Koçer, “Bir ürünü yaparken tasarım ve ölçüm süreçlerinden geçiriyoruz, ardından da boyasını yapıyoruz. ‘Leflef’ adında bir de bakım sütümüz var, üretimin ardından sütümüzü de ürünün üzerine sürüyoruz ve kullanıma hazır oluyor. Ürünlerimizin tamamı el işçiliğidir, ürünlerimize kişiye özel isim baskıları da yapıyoruz ayrıca, ürünlerimiz buram buram el emeği kokuyor” dedi.
Kayseri Valiliği tarafından başlatılan 2.Kadın Kooperatifleri Fuarı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde devam ediyor. Kayseri’nin birçok kadın kooperatifi de fuarda yerini aldı.
8 kişilik ekipten oluşan; deri takı, kozmetik üretimi üzerine çalışan Başakpınar UMAY Kadın Kooperatifleri de fuara katıldı. Akla gelebilecek birçok takı ve giyim ürününü imal ettiklerini dile getiren Kooperatif Başkanı Fatma Koçer, “Bir ürünü yaparken tasarım ve ölçüm süreçlerinden geçiriyoruz, ardından da boyasını yapıyoruz. ‘Leflef’ adında bir de bakım sütümüz var, üretimin ardından sütümüzü de ürünün üzerine sürüyoruz ve kullanıma hazır oluyor. Ürünlerimizin tamamı el işçiliğidir, ürünlerimize kişiye özel isim baskıları da yapıyoruz ayrıca, ürünlerimiz buram buram el emeği kokuyor” dedi.
Vatandaşların da ürünlerine olan ilgisinin de iyi olduğunu belirten Koçer, desteklerinden dolayı Vali Gökmen Çiçek’e, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş’e ve Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez’e teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen