Fotoğraflı (2)

Apartman sakinlerinden ‘Oy Kullanmıyoruz’ pankartı ile seçim tepkisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Yeşilyurt Mahallesinde bulunan apartman sakinleri, doğalgaz hattı ve alt yapı çekilmemesi gerekçesiyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne tepki afişi astı. ‘2024 yerel seçimlerinde oy kullanmayacağız’ diyen apartman sakinleri taleplerini dile getirdi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde bulunan bir apartman sakinleri, 2009 yılında Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmış olan apartmanlarına alt yapı ve doğalgaz hattı yapılmaması gerekçesiyle tepki afişi astı. Pankartta, talepleri yerine getirilmemesi sebebiyle ‘2024 yerel seçimlerinde oy kullanmıyoruz’ ifadeleri yer aldı.

Apartman sakini Turhan Kılıç, “Büyükşehir Belediyesi tarafından 2009 yılında yapılan apartmanımızda hiçbir altyapı çalışması yok. Doğal gaz yok, maalesef foseptik çukuru sokağa akıyor, yolumuz yok. Görevli dairemiz yok. Belediyenin yapmış olduğu binada hiçbir çalışma yok. 14 yıl içerisinde yüzlerce gerek muhtar ile gerek şahıs olarak dilekçe verdik. Tek çare bu pankartı asmakta bulduk, oy kullanmayı düşünmüyoruz. Bu sorun Çözülmediği müddetçe oy kullanmayacağız” ifadelerini kullandı.

Mehmet Sürmeli ise, “Benim de burada dairem var. Kaloriferleri ben yakıyorum, ben olmasam kimseyi bulamıyorlar. İldem’de apartman görevlisiyim sabah 5’te buraya geliyorum. Acilen doğalgaz istiyoruz. Oy da kullanmayacağız” diye konuştu.

Samiye Karakol da, “Evime kömür kokusu siniyor ve zehirleneceğim diye korkuyorum. Uyuyamıyorum. Doğal gaz gelsin” dedi.
Akgül Durgut ise “Buraya geleli 15 yıl oldu ama binanın sorunları bitmiyor. Belediyeye bildiriyoruz, ret geliyor. Alt yapımız yok, lağım dışarı akıyor. 500 metre ileride doğal gaz var bizim burada yok. Ulaşım sorunumuz ve başıboş köpek sorunumuz var. Daha nereye başvurmamız gerekiyor, çare bulsunlar yoksa oy kullanmayacağız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen