Fotoğraflı (1)
1:42

SP Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör: “Sigara içmeyen vatandaşlarımıza işe alımlarda öncelik sağlanacak”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediyeye personel alımları sürecinde sigara içmeyen vatandaşlara öncelik sağlanacağı ifade eden Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör, “Bu projemizi Cumhurbaşkanımız da çok beğenecektir; diyelim ki sigara içmeyen bir vatandaşımız belediyede işe başvurdu, bu kriter onların işe alımında bir avantaj sağlayacak. Belediyeler olarak insanların sağlığını ilgilendiren projeleri bir şekilde hayata geçirmemiz, belediye eliyle olabildiğince sağlıklı yaşama teşvik etmemiz lazım” dedi.

Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programına katılarak moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı.

Kazandıkları takdirde; belediyeye personel alımları sırasında sigara, tütün kullanmayan vatandaşların işe alımlarda avantajlı olacağını dile getiren Güngör, “Bu projemizi Cumhurbaşkanımız da çok beğenecektir; diyelim ki sigara içmeyen bir vatandaşımız belediyede işe başvurdu, bu kriter onların işe alımında bir avantaj sağlayacak. Buradaki amacımız da vatandaşları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bir teşvik etmek, burada tabii ki sigara, tütün kullanan vatandaşlarımıza bir ayrımcılık yapmak gibi bir niyetimiz yoktur. Belediyeler olarak insanların sağlığını ilgilendiren projeleri bir şekilde hayata geçirmemiz, belediye eliyle olabildiğince sağlıklı yaşama teşvik etmemiz lazım” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen