Fotoğraflı (3)
1:40

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok, “Biz seçildiğimizde maaş almayacağız, milletin sadece yüküne, cefasına talip olacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, belediye başkanı olarak seçildiğinde maaşını almayacağını söyleyerek, “Biz seçildiğimizde maaş almayacağız, milletin sadece yüküne, cefasına talip olacağız. Bu maaşı da şehit ailelerine ve Talas’ta okuyan şehit ailesi çocuklarına burs olarak dağıtacağımızı söyledik. Bizde bir siyasi olarak toplumun önünde bu krizi kabul edeceğiz ve gereğini yapacağız” dedi.

 

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programında Moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı.

 

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok ekonomik anlamda bir kriz olduğunu kabul edeceklerini ve belediye başkanı olduğunda gerekeni yapacaklarını dile getirerek, “Milletten ekonomik dar boğazda bir şeyler bekliyorsunuz ve millette bunu yapıyor. Millette bunu 7 bin 500 lira emekli maaşı alarak yapıyor. Asgari ücretli 17 bin lira alarak yapıyor. İnsanların üzerinde ağır bir vergi yükü var. Ağır bir geçim sıkıntısı var. 17 belediye başkanı arabasının modelini ikişer milyon düşürse bir tane okul yapılır. Çocuklarımız sabah karanlığında okula gidiyor, akşam karanlığında okuldan geliyor. Siyasiler bir kriz olduğunu kabul edip, ‘bizde bu krizde varız, bizde elimizi taşın altına koyuyoruz’ söylemeniz gerekmez mi diye sorarken siyasete girdiğimizde de bunun aksi bir duruş sergilememiz olmazdı. Biz seçildiğimizde maaş almayacağımızı, milletin sadece yüküne, cefasına talip olacağız. Bu maaşı da şehit ailelerine ve Talas’ta okuyan şehit ailesi çocuklarına burs olarak dağıtacağımızı söyledik. Makam aracını satacağız. Bir okula harç olarak vereceğiz. İsraf düzeninden vazgeçeceğiz. Bizde bir siyasi olarak toplumun önünde bu krizi kabul edeceğiz ve gereğini yapacağız” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen