Fotoğraflı (19)
2:42

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel: “Vatandaşımızı kimseye muhtaç etmeyeceğiz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Destek kart projesinden söz eden İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel: “Ben belediye açısından inşallah şehrimizde bu konularla ilgili ihtiyaç sahiplerimize destek kart adı altında ne emeklimizi birine muhtaç edeceğiz ne de evinde alışveriş yapamayan ihtiyaç sahibi ablamızı bir başkasından üç kuruş istemeye muhtaç edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel ve İYİ Parti Kayseri İncesu Belediye Başkan Adayı Recep Güngör, Kayseri İncesu’da yapılan seçim ofisi açılışının hemen ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Destek kart projesinden söz eden İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel; “Ürünlerin en uyguna satıldığı yer pazar pazarda bile ben gördüm ki vatandaşlar 10 TL’lik portakalı almakta zorlanıyorlar. Ben belediye açısından inşallah şehrimizde bu konularla ilgili ihtiyaç sahiplerimize destek kart adı altında ne emeklimizi birine muhtaç edeceğiz ne de evinde alışveriş yapamayan ihtiyaç sahibi ablamızı bir başkasından üç kuruş istemeye muhtaç edeceğiz. İçinde 2500 TL olan bir destek kart sunacağız onunla inşallah vatandaşlarımızın bazı dertlerine deva olacağız. Bunu da bir Allah bilecek bir kendileri bilecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen