Fotoğraflı (15)

Perisa Güzellik Merkezi son teknolojik cihazlarla danışanlarına hizmet veriyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Perisa Güzellik Merkezi lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakımı, manikür, pedikür, protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik, laminasyon hizmetleri, bebek ve yetişkinler için spa hizmetleri ile danışanlarına hizmet veriyor. Öte yandan merkezde akademinin de mevcut olduğunu ifade eden Perisa Güzellik Merkezi işletmecisi Rabia Özsuveren, “Merkezimizde akademimiz de mevcut. Bu noktada öğrencilerimize eğitimlerini burada kendi bünyemiz içerisinde verip yurt dışında da geçerliliği olan belgelendirmelerini yapıyoruz. Öğrencilerimiz burada hocaların eşliğinde eğitimlerini alıyorlar ve biz de bu noktada misafirlerimize ücretsiz saç ve tıraş imkanı sunmuş oluyoruz; bu erkekler için geçerli” dedi.
Perisa Güzellik Merkezi danışanlar için lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakımı, manikür, pedikür, protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik, laminasyon hizmetleri, bebek ve yetişkinler için spa hizmetleri sağlarken akademi ile de öğrencilere eğitim veriyor. Öte yandan eğitim kapsamında da misafirlere ücretsiz saç ve tıraş hizmeti sunuluyor.
‘SON TEKNOLOJİK CİHAZLARLA HİZMET VERİYORUZ’
Perisa Güzellik Merkezi İşletmecisi Rabia Özsuveren, son teknolojik cihazlarla hizmet verdiklerini anlatarak, “Merkezimizi açarken son teknolojik cihazlar ve son yöntem işlemlerle hizmet vermeye başladık. Tercihimiz de aslında bu yönde oldu, bu noktada hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Perisa Güzellik aslında çok geniş bir yelpazeye sahip; Lazer epilasyon, bölgesel incelme, çok sayıda cilt bakımı protokolleri, manikür, pedikür, protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik, laminasyon hizmetleri, baby Spamız ve yetişkinler için Spa hizmetimiz mevcut. Merkezimizde akademimiz de mevcut. Bu noktada öğrencilerimize eğitimlerini burada kendi bünyemiz içerisinde verip yurt dışında da geçerliliği olan belgelendirmelerini yapıyoruz. Öğrencilerimiz burada hocaların eşliğinde eğitimlerini alıyorlar ve biz de bu noktada misafirlerimize ücretsiz saç ve tıraş imkanı sunmuş oluyoruz; bu erkekler için geçerli. 22 Ekim saat 14:00’de bir açılışımız daha gerçekleşecek. Bizleri izleyen herkesi de bu noktada merkezimizin açılışında bizim heyecanımıza dahil olmaları için büyük bir keyifle bekliyor olacağız. Diğer merkezlerden ayrıldığımız nokta şu; son teknolojik cihazlar olmalıdır. Cihazlarımız FDA onaylı. Bizim önceliğimiz insan sağlığı, insan sağlığına hizmet ediyoruz. Burada aslında en çok önemsediğim şey danışan memnuniyeti. Benim danışanım içeriye güler yüzle girdiğinde aynı şekilde güler yüzle çıkmalı. Buradaki kadromuzu oluştururken de ben aslında bunu çok önemsedim. Öyle bir ekip de kurmaya çalıştık ki bunu da çok şükür sağladık. Bizim makyajımız aslında gülümseme, bu noktada da bunu sağladık. Danışanlarımız bize geldiklerinde aslında kendi ihtiyaçlarını biliyor gibi geliyorlar ama örneğin bir cilt bakımı için gelen danışanımıza öncelikle cilt analizi yapıyoruz. Cildin ihtiyacı gerçekten bu mu? Protokollerini ona göre belirleyeceğiz, ona göre hizmet vereceğiz. Ya da diğer işlemlerde lazer epilasyon ya da bölgesel incelme kendi taleplerine burada bırakmak yerine, biz onlara doğru protokollerini uygulayarak, doğru sonuçlara ulaştırmak noktasında yönlendirmeler yapıyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen