Site Kapak Fotoğrafı Feray (10)
1:17

15 Temmuz Şehit ve Gazileri için ‘Zafer Yürüyüşü’ düzenlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında ‘Zafer Yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirildi. Kartal Hava Şehitliği’nde başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu ve ardından hain darbe girişiminin, milletin zaferinin 8’inci yıldönümüne özel program yapıldı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında ‘Zafer Yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirildi. Kartal Hava Şehitliği’nde başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu ve ardından hain darbe girişiminin, milletin zaferinin 8’inci yıldönümüne özel olan programa geçildi. Yürüyüş ve Cumhuriyet Meydanı’nda Anma Programı’na Vali Gökmen Çiçek, TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, rektörler, öğretim üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.
‘Zafer Koşusu’ etkinliğinin yanı sıra Emirgan Parkı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar olan güzergah doğrultusunda da ‘Sancak Koşusu’ etkinliği yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen