Site Kapak Fotoğrafı Feray (9)
1:27

Akar, “Kayserimizi ve ülkemizi karıştırmak için gayret gösterdiler”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda hain darbe girişiminin 8’inci yıldönümü programında konuşan TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Güvenlik meselesi sadece güvenlik güçleri meselesi değildir. Sadece polis, jandarma meselesi değildir. Tabi ki polisimiz, jandarmamız güvenliğimizi sağlayacak. Aynı zamanda milletimiz güvenlik güçlerimizle beraber olacak. Hiçbir oyuna gelmeyeceğiz. Özellikle sosyal medyadaki teröristlere çok dikkat edeceğiz. Olaylardan sonra alınan bilgilerde bu işlerin organize olduğu, bir takım istihbarat örgütlerinin de bu işin içinde olduğu, kayserimizi ve ülkemizi karıştırmak için gayret gösterdikleri de gelen bilgilerden çok açık bir şekilde anlaşılmaktadır” dedi.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda hain darbe girişiminin 8’inci yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı düzenlendi. Programa; Vali Gökmen Çiçek, TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, rektörler, öğretim üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Program öncesinde ise Kartal Şehitliği’nden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na ‘Zafer Yürüyüşü’ yapıldı ve Emirgan Parkı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar ‘Sancak Koşusu’ etkinliği de gerçekleştirildi.

Program kapsamında konuşan TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Geçtiğimiz günlerde bunlar Suriyeliler vasıtasıyla istiklal şehri, huzur şehri Kayserimizi karıştırmaya kalktılar. Fakat sayın valimizin, dirayetli duruşuyla, güvenlik kuvvetlerimizin fedakarhane çalışmalarıyla ve halkımızın da devletimizle beraber olmasıyla çok şükür bu belayı vakur bir şekilde kontrol atına aldık alıyoruz. Güvenlik meselesi sadece güvenlik güçleri meselesi değildir. Sadece polis, jandarma meselesi değildir. Tabi ki polisimiz, jandarmamız güvenliğimizi sağlayacak. Aynı zamanda milletimiz güvenlik güçlerimizle beraber olacak. Hiçbir oyuna gelmeyeceğiz. Özellikle sosyal medyadaki teröristlere çok dikkat edeceğiz, çoluğumuza, çocuğumuza, çevremize sahip olacağız. Onların herhangi bir şekilde kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz. Başlangıçta tahmin ettik ama olaylardan sonra alınan bilgilerde bu işlerin organize olduğu, bir takım istihbarat örgütlerinin de bu işin içinde olduğu, kayserimizi ve ülkemizi karıştırmak için gayret gösterdikleri de gelen bilgilerden çok açık bir şekilde anlaşılmaktadır. Dolayısıyla birlik ve beraberlik esastır” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen