Zafer Partili Lütfü Şahsuvaroğlu: “Türkiye bu ucube sistemden kurtarılmalıdır”

KAYSERİ (1HA) – Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, Zafer Partisi’nin Türkiye meselelerini çözecek ufka ve derinliğe sahip program ve kadro ile Türkiye’nin ihtiyacı olan bir iktidar hazırladıklarını söyledi. Şahsuvaroğlu, “Türkiye bu ucube sistemden kurtarılmalıdır” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Zafer Partisi Sözcüsü Lütfü Şahsuvaroğlu, KayseRadar ve Radyo Radar’dan canlı olarak yayınlanan ‘Konuşacaklarımız Var’ programına konuk oldu. Sunucu Salih Zeki Çetin’in sorularını cevaplayan Şahsuvaroğlu, Türkiye’de adeta bir sığınmacı akını olduğunu belirtti. Ülkemizin Avrupa rahat uyusun diye işgal altında kaldığını ifade eden Şahsuvaroğlu, “Ülkemiz Avrupa rahat uyusun diye işgal altında. Avrupa, Küresel emperyalizm ve Büyük Orta doğu projesi adındaki Arap baharı yalanıyla bütün bölgemizdeki ülkeleri karıştırdı. En son hedef Türkiye, Türkiye’yi de karıştırmak istiyorlar. Avrupa’ya akacak mülteci akını biliyorsunuz geçtiğimiz hükümet dönemlerinde Geri Kabul Anlaşması’yla Türkiye Uluslararası bir göçmen kampı haline getirildi. Davutoğlu’nun hükümet olduğu zamanlarda 3 milyar Avro verilerek ülkemiz maalesef Geri Kabul Anlaşması’yla ülkemiz göçmen kampı yapıldı. Peki daha önce aldatılmışlık psikolojisiyle FETÖ yalanına kapılanlar, bunu itiraf edenler, kandırıldım diyenler Geri Kabul Anlaşması’nda da kandırıldığını niye söylemiyorlar. Madem geçmiş hükümetler tarafından imzalandı. Sınırlardan mayınlar temizlendi. Tarımsal üretimimiz artacaktı ama maalesef bunlar mülteci akınına sebep oldu. Şimdi ülkemiz dünyanın hiçbir tarafından olmayan korkunç bir mülteci akınına sahne oldu. Bu durum öyle 10 milyonlarla durdurulacak gibi gözükmüyor. 20 milyonları aşacağı tahmin ediliyor ve Türkiye bunu yönetemeyecek duruma geldi” şeklinde konuştu.
Seçmenin hangi siyasi partiden olursa olsun öncelikle bu sorunların çözüme kavuşturulmasını beklediğini söyleyen Şahsuvaroğlu, “O yüzden iktidarda, muhalefet de sığınmacıları bende göndereceğim yalanlarıyla halkı kandırmaya devam ediyor. Halkımızın yüzde 80’lere varan oranındaki görüşü bu sığınmacılar konusunda Zafer Partisi’nin haklı ve doğru teşhis koyduğu kanaatinde. Zafer Partisi’nin bu konudaki görüşünü doğru buluyor. Peki sığınmacılar konusundan başka görüşünüz var mı diye algı operasyonu yapıp sanki Zafer Partisi’nin bundan başka görüşü yokmuş gibi toplumda bir algı uyandıranların yaklaşımlarında da tamamen yine halkımız ters diyor. Yüzde 80 oranında genel seçmen Zafer Partisi’nin tarım ve çevre konusundaki politikalarını da doğru buluyor. Biz vatanımızın neresinde bir sorun varsa bir çevre felaketi yaşanmışsa orada hemen grubumuzla, tarım komitemizle ve çevre acil müdahale komitemiz ile yer alıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘MANSUR YAVAŞ ADAY OLDUĞU TAKDİRDE SEÇİLİR’
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Mansur Yavaş’ın aday olması halinde kazanabileceği söylemleri hakkında açıklama yapan Şahsuvaroğlu, “Sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağ, kamuoyu araştırmaları, strateji ve jeopolitik uzmanıdır. Ümit Özdağ başkanımızın bir teşhisi var biliyorsunuz. Kamuoyu araştırmalarına baktığınız zaman yüzde 60 küsürle aday olmamasına rağmen net bir şekilde Mansur Yavaş’ın kazanabileceği ihtimaline vurgu yaptı. Dolayısıyla 6’lı masada gündemde bile olmayan bu konuyu gündeme getirdi. Halkımız Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir başarı görmek istiyor ama maalesef pazarlıklar, başka yerlerden duhul etmeler, dışarıdan müdahaleler işi bozuyor ama Sayın Özdağ’da buna gerek yok Mansur Yavaş aday olduğu takdirde seçilir teşhisini koydu. Fazla bir şey yapmadı sadece halk eğiliminin tercümanı oldu. Zaten siyaset biraz da bu halkın eğiliminin, milletin beklentilerinin tercümanı olmak demektir” diye konuştu.

‘TÜRKİYE BU UCUBE SİSTEMDEN KURTARILMALIDIR’
Zafer Partisi milletle doğrudan ittifak yaparak hızla yükseldiğini belirten Şahsuvaroğlu Zafer Partisi’nin hiçbir partide olmayacak şekilde 45 derece grafik çizdiğini söyledi. Zafer Partisi’nin Türkiye meselelerini çözecek ufka ve derinliğe sahip program ve kadro ile Türkiye’nin ihtiyacı olan bir iktidar hazırladıklarını ifade eden Şahsuvaroğlu, “Dolayısıyla bunu da esnetmeye, bozmaya hakkımız yok. O yüzden biz hiç kimse ile ittifak yapmadan ama bütün siyasi partilerden, bütün toplumsal kesitlerden yeter ki vatanını sevsinler, vatana ihanet etmesinler, Cumhuriyetle Atatürk ile, devletimizle, Türklükle bir problemleri olmasın başımızın üstünde yerleri vardır. Dolayısıyla biz bu programımızı hayata geçirecek bir strateji ortaya koyduk. Cumhurbaşkanlığı seçimi bir başka konu bu konuda ebetteki Türkiye bu ucube sistemden kurtarılmalıdır. Çünkü bu sistem Türkiye Cumhuriyeti’nin özüne aykırıdır” şeklinde konuştu.

Exit mobile version