YRP’li Önder Narin: “Herkesi, YRP’nin projelerini Erbakan’dan dinlemeye davet ediyoruz”

KAYSERİ (1HA) – Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri İl Başkanı Önder Narin, bütün Kayserilileri Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katılacağı kongreye davet etti. Narin, “Özellikle kararsız seçmenlerimizi; YRP projelerini Fatih Erbakan’ın ağzından canlı olarak dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

YRP Kayseri İl Başkanlığı’nda 2. Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanıyor. İl Başkanı Önder Narin, 24 Temmuz’da gerçekleştirilecek kongre hakkında açıklama yaptı. Kongrenin Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katılacağını belirten Narin, “Yapılmayan 4 – 5 ilçemizin kongresi kaldı. Onları da yakın bir zamanda tamamlayıp 24 Temmuz’da büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. Bize, partimize ve Kayseri’ye yakışır bir kongre olacak. Şu anda bir arayış içerisinde olan, acaba ne yapsam diyen, kime oy vereceğim diye düşünen, kararsız dediğimiz seçmen kesimi, bu kongrede Fatih Erbakan’ı canlı olarak dinlemeye davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın, Yeniden Refah Partisi’nin projelerini, fikirlerini ve ileriye dönük nasıl bir yol haritası çizdiğini geçlerimize ve bütün vatandaşlarımıza canlı ve birinci ağızdan dinleme fırsatını, kongreye gelerek yakalamalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘24 TEMMUZ KAYSERİ TARİHİNİN DEĞİŞTİĞİ BİR GÜN OLACAK’

Kayseri’ye hizmet vermek konusunda elinden ne gelirse yapmaya gayret gösterdiğini belirten Narin, “Ben partimi, davamı ve şehrimi seviyorum. Kayseri’ye hizmet yolunda elimizden ne gelirse, bize ne görev verilirse onu yapmaya gayret ediyoruz. Genel merkezimiz bizi ikinci kez başkanlığa layık gördü. Biz de bu göreve, seçime kadar hızlı bir şekilde çalışarak seçimden iyi bir sonuçla çıkıp layık olmaya gayret edeceğiz. Bütün il teşkilatımız ile birlikte il başkan yardımcılarımız, ilçe başkan yardımcılarımız, gençlik kollarımız ve özellikle kadın kollarımız çok güzel hazırlanıyorlar. 24 Temmuz bizim için bir bayram havasında geçip seçim startını vereceğimiz bir gün olacak. Kayseri’nin tarihini değiştirecek ve tarihe altın harflerle yazılacak bir gün olacak. Yeni dönemin başlangıcını, Fatih Erbakan’ın başlangıcını, yeni bir Erbakan isminin bu ülkeye katacağı değerleri o gün kayıt altına alıp hepimiz birlikte tarihe şahitlik edeceğiz. Gümbür gümbür bir şekilde kongremizi yapıp Kayseri’ye ‘biz buradayız’ mesajını vereceğiz. Bütün Kayserili vatandaşlarımızı kongremize davet ediyoruz” diye konuştu.

Exit mobile version