YRP Kayseri İl Başkanı Narin: “Yerel seçim çalışmalarına başladık, Kayseri’ye metro getireceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Yerel seçimlerde hedeflerinin bütün belediyelerde kazanabilecek adaylar çıkarmak olduğunu söyleyen Narin, ayrıca yerel seçimleri kazanmaları halinde Kayseri’ye metro getireceklerini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, KayseRadar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Siyasi Gündem’ programına katılarak moderatör Duygu Sarınca’nın sorularını yanıtladı. Yerel seçimlerde hedeflerinin bütün belediyelerde kazanabilecek adaylar çıkarmak olduğunu söyleyen Narin, “Yerel seçimlerde bizim hedefimiz bütün belediyelerde kazanabilecek adaylar çıkarabilmek. Kazanabilecek adaylarla yola çıkıp Refah Belediyeciliğini, Yeniden Refah Partisi olarak 94’deki zaferini tekrar Kayseri’ye kazandırmak istiyoruz. O yüzden çalışmalarımıza hızlı başladık. Şimdiden ilçelerdeki aday çalışmalımıza neler yapabiliriz, o belediyeyi nasıl alırız, sorunlar nelerdir, nasıl çözeriz? diye hem simülasyonlar hazırlıyoruz, hem röntgenini çekiyoruz. Şurada az bir süre kaldı, 8 ay var, dolayısıyla biz şimdiden çalışmalara başladık.  Öncelikle eksiklikleri tespit ediyoruz ondan sonra çözümlerini üreteceğiz. Bu çözümleri bir belge haline getirip daha sonra kazanabilecek aday üzerinde duracağız. Kayseri’nin sevdiği yüzlerle Kayseri’nin sevdiği kişilerle sahaya çıkacağız” şeklinde konuştu.

‘YENİDEN REFAH PARTİSİ KAYSERİ İÇİN BİR ŞANSTI’

Kayseri’de Yeniden Refah Partisi’ne kadar sahada, milletin içerisinde, esnafın yanında ve köylü-çiftçinin yanında olan bir partinin olmadığını öne süren Narin, “Yeniden Refah Partisi Kayseri için bir şanstı. Kayseri’de yeniden Refah Partisi kadar sahada olan, milletin içerisinde olan, esnafın yanında olan ve köylü çiftçinin yanında olan bir parti daha yoktu. Bir tane branda asmayan, Kayseri sokaklarında brandası olmayan, bir aday, bizi temsil etmeye çalışıyor. Biz ne yaptık, gönüllü kardeşlerimizle, gönüllü teşkilatımızla, gecemizi gündüzümüze katarak, maddi zorluklara rağmen elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar, dilimizin döndüğü kadar, branda astık, halkın içerisine girdik, köyler kasabalar gezdik, 35 bin kadar oy aldık. Dolayısıyla biz ne yaptığımızı biliyoruz, halkın içerisindeyiz, halkla, esnafımızla birlikteyiz. Yeniden Refah Partisinin çalışmalarını gören halkımız diyecek ki ‘Yeniden Refah Partisi seçimler için değil de halkımız için çalışıyor.’ Hiçbir zaman ne milletvekili vardı ne meclisteydik, hiçbir temsilcimiz de yoktu ilk defa kurulan bir partiydik ama 4,5 yıldır seçime kadar bütün Türkiye teşkilatları Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın siyasette nezaket, seçim için değil geçim için düsturuyla halkın içerisinde olarak kendimizi anlattık. Bunun sonucunda ilk seçime giren bir parti olarak Fatih Erbakan liderliğinde 5 milletvekili ile mecliste temsil kabiliyetine kavuştuk” ifadelerini kullandı.

‘METROYU KAYSERİ’YE GETİRMEK İÇİN ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM’

Kayseri’nin şu andaki en büyük sorununun trafik sorunu olduğunu söyleyen Narin, yerel seçimleri kazanmaları halinde Kayseri’ye metro getireceğini söyledi. Narin, “Trafik sorununu, biz şu anda kavşakları tekrar düzenleyerek, simülasyonlar hazırlayarak düzenliyoruz. Seçim zamanda da halkımıza bunları söyleyeceğiz. Kayseri’nin ulaşım açısından ne sıkıntısı varsa biz bunları belgelendirip, bir şekilde çözüm noktasına ulaştırmaya çalışacağız. Biz milletvekilli de olsak, belediye başkanı da olsak ben metroyu Kayseri’ye getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Tramvay var ama ben metroyu getirmek için, her platformda, meclis çatısı altında abilerimle birlikte dile getireceğiz. Kayseri’de bir metro çalışması yapılması artık şart. Çünkü trafik sorununun en büyük nedenlerinden bir tanesi metronun olmaması. Üst trafik, alt trafikle birleşmemesi. Koskoca İstanbul’da her yere metro yapılıyorsa, Kayseri’de elit metro olur. Ben Kayseri’ye bu metroyu eninde sonunda getireceğime inanıyorum. Kayseri halkımızda izin verirse” diye konuştu.

‘ARZUMUZ BÜTÜN ADAYLARI YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK ÇIKARMAK VE KAZANMAK’

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ile ortak aday çıkarıp çıkarılmayacağının henüz belli olmadığını ifade eden Narin, şunları söyledi: “Biz Cumhur ittifakı olarak şu anda devam ediyoruz. Yerel seçimlerde ne olur ortak aday mı çıkarılır, herkes kendi adayını mı çıkarır bu genel merkezlerin vereceği karara bağlı, şimdiden onun için bir şey söylemek çok doğru olmaz. Seçim zamanından 1-2 ay önce adaylar veya nasıl çalışılacağı belli oluyor. Biz Cumhur ittifakına seçimden 40 gün önce girdik, o yüzden son dakikaya kadar siyasette şunu yaparım demek çok doğru değil. O zaman Kayseri’nin menfaatleri neyi gerektiriyorsa, hangi aday daha iyi kazanacaksa ona genel merkezler bakacaklar görecekler karar verecekler. Bizim arzumuz bütün adayları Yeniden Refah Partisi olarak çıkarmak ve belediyeleri kazanmaktır.”

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
YRP Kayseri İl Başkanı Narin: “Yerel seçim çalışmalarına başladık, Kayseri’ye metro getireceğiz”