YKS’ye Geç Kalan Adaylara Ulaşım Hizmeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Melikgazi Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) geç kalma durumuyla karşı karşıya kalan adaylar için saat 09.30 ve 10.00 arası ulaşım hizmeti verecek.

Belediye’den yapılan açıklamada belediyeye ait araçların, Erciyes Üniversitesi çevresinde bulunan otobüs ve tramvay duraklarında geç kalma sorunu yaşayan öğrencileri alarak sınav salonlarına ulaştıracağı belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu: “Her yıl sınav zamanı televizyon kanallarında haberlerden duymaktayız. ‘Sınava koşarak geldi, geç geldi, son dakikada geldi, hatta yetişemedi.’ gibi. Erciyes Üniversitesi kampüsü çok büyük olduğu için sınava yetişmede zorluk çeken öğrencilere hizmet vereceğiz. İşte biz de Melikgazi Belediyesi olarak üniversite çevresinde yer alan otobüs ve tramvay duraklarında resmi araçlar ile bu öğrencilerimizi hemen sınav salonuna yetiştireceğiz. Bu hizmet sadece 09.30 ile 10.00 arasında yapılacaktır” diyerek, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
YKS’ye Geç Kalan Adaylara Ulaşım Hizmeti