YENİDEN REFAH PARTİSİ 2’NCİ OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Fatih Erbakan YRP Kayseri İl Başkanlığı 2’nci Olağan Genel Kurul Kongresine katıldı. Kongrede Önder Narin yeniden başkan seçildi. Erbakan, “Meydanlara, salonlara sığmayan bu büyük heyecan, hepimize, bir kez daha ‘Yeniden Refah’ın vakti geldi’ dedirtmektedir” dedi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Fatih Erbakan, YRP Kayseri İl Başkanlığı 2’nci Olağan Genel Kurul Kongresine katıldı. Gerçekleşen kongrede Önder Narin yeniden başkan seçildi. Erciyes Kültür Merkezinde düzenlenen Kongre de konuşma yapan Erbakan, “Bizim il kongrelerimiz bazı partilerin büyük kongrelerinden bile çok daha büyük katılım ve coşkuyla, muazzam bir şekilde yapılıyor. Bu kongrelerdeki muhteşem katılım ve coşku, memleketin her köşesinde bizlere gösterilen büyük teveccüh, bu aziz milletin Milli Görüş İktidarına duyduğu büyük özlemin tezahürüdür. Meydanlara, salonlara sığmayan bu büyük heyecan, hepimize, bir kez daha Refah’ın vakti geldi dedirtmektedir. Bu öyle bir oyundur ki, vatandaşın bütün emeğini, tasarrufunu, ülkenin bütün birikimini götürür, tefecilere verir. Bu öyle bir oyundur ki, en önemli kavramlarımızın içleri boşaltılır” şeklinde konuştu.

‘KASA BAŞINDAKİLERLE MASA BAŞINDAKİLERİN OYUNLARINI BOZACAĞIZ’
Seçmenlerin iki ittifak arasında kayıkçı kavgasını ibretle izlediğini söyleyen Erbakan, “Bir tarafta kasa başındakiler yani iktidar kanadı, diğer tarafta masa başındakiler yani muhalefet kanadı. Kasa başındakiler 20 senedir işbaşında, yıllardır denenmiş görülmüş, masa başındakiler de geçmişte denenmiş, yetki sahibi olmuş ve millete bir şey verememişler. İşte biz Yeniden Refah Partisi olarak kasa başındakilerle masa başındakilerin oyunlarını bozacağız. Her iki taraftan da bir hayır gelmeyeceğini milletimize anlatacağız” ifadelerini kullandı.

‘YÖNETEMEDİNİZ, YÖNETEMİYORSUNUZ’
İktidarın israf yaptığını ve paraları faize aktardığını dile getiren Erbakan, “Yönetemediniz, yönetemiyorsunuz, israf yapıyorsunuz, paraları faize ve 3-5 tane imtiyazlıya aktarıyorsunuz, sonra da suçu sağa sola atıyorsunuz. Bir de çıkıp ‘ekonomimiz iyi durumda, ülkemizdeki araç sayısı 20 senede 8,5 milyondan 26 milyona çıktı’ diyorlar. Bir defa kalkınma tüketimin artmasıyla değil, üretimin artmasıyla olur. Bu Refah seviyesinin değil, ihtiyacın ve tüketimin arttığını gösterir. Bu araçların büyük çoğunluğu ithal, biz milyarlarca doları dışarıya ödemişiz. Araç almak için ödenen paraları da refah seviyemizin artışıyla değil, borçla bulmuşuz, vatandaşın bankalara borcu ‘6,6 milyar liradan, 1 trilyon 17 milyar liraya çıkmış, özel sektörün borcu 88 milyar liradan 4 trilyon liraya’ çıkmış” diye konuştu.
‘KAYSERİ’DE MİLLİ GÖRÜŞÜN BAYRAĞINI EN YÜKSEK TEPELERE DİKECEĞİZ’
YRP Kayseri İl Başkanlığı 2’nci Olağan Genel Kurul Kongresi’nde yeniden Kayseri İl Başkanı seçilen Önder Narin, “Kayseri’ye milli görüşün bayrağını en yüksek tepelere dikeceğiz diye ant içmiş, yemin etmiştik. Erbakan hocamızın açtığı yolda sizin liderliğinizde, yeni fetihler ve yeni zaferler kazanacağımıza hep birlikte söz vermiştik. Biz bazıları gibi baskı rejimiyle değil, bizler gönlümüzü ortaya koyarak sizlere söz verdiğimiz gibi bu salonları coşkulu bir şekilde doldurup YRP’nin Kayseri’de ve Türkiye’de artık söz sahibi olduğunu, hiçbir şeyin eskisi gibi adaletsiz olmayacağını ve her şekilde Kayseri’ye ve Türkiye’ye sizin önderliğinizde gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Milli görüş davasını anlayanlar ve gece gündüz demeden çalışanlar burada. Allah’ın izniyle ve sizin öncülüğünüzde, biz önce Kayseri’de ardından Türkiye’de yeni zaferleri başlatacağız. Sizi Kayseri’den 13’üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye’nin 2’inci Başkanı olarak ilan ediyorum” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
YENİDEN REFAH PARTİSİ 2’NCİ OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ