Yemlihaspor Başkanı Adıbelli: “Saha yapımı yetişmezse kendi imkanlarımla yaparım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kocasinan Yemlihaspor Başkanı Ahmet Adıbelli, Yemlihaspor için yapılacak olan sahanın yeni sezona yetişmemesi durumunda sahayı kendi imkanlarıyla yapacağını söyledi.

Kocasinan Yemlihaspor Başkanı Ahmet Adıbelli, KayseRadar ve Radyo Radar’dan canlı olarak yayınlanan ‘Konuşacaklarımız Var’ programına konuk oldu. Sunucu Salih Zeki Çetin’in sorularını cevaplayan Adıbelli, futbol aşkının Galatasaray’dan geldiğini söyledi. Büyük bir Galatasaray taraftarı olduğunu dile getiren Adıbelli, “Futbolu çok sevdiğim için, futbolu yaşıyorum. Bu mesleğe 3 yıl önce Saha komiseri Mehmet Tokgönül ağabeyim bana ‘sende saha komiseri ol’ demesiyle başladım. Böylelikle 2’nci, 1’inci, Süper Amatörde ve Süper Lig’de saha komiseri olarak görev yaptım. Bütün ilçelere gittim takımları gördüm. Geçmişte bir Yemlihaspor futbolcusu olarak, Yemlihaspor’un olmayışı beni üzdü. Bu yüzden Yemlihaspor’u yeniden ayağa kaldıracağım dedim. Takımı 2020’de Mevlana Yıldızspor’dan devraldık ve ismini Kocasinan Yemlihaspor olarak değiştirdik. 2021-2022 sezonuna Kocasinan Yemlihaspor olarak giriş yaptık. Ve şampiyon olarak mutlu sona ulaştık” şeklinde konuştu.

‘GECE GÜNDÜZ, YAĞMUR KAR DEMEDEN İDMANLARIMIZI YAPTIK’
Kadro planlaması yaparken idmanlara katılacak, idmandan kaçırmayacak ve futbola aç olan gençleri toplamaya çalıştıklarını dile getiren Adıbelli, “Serhat kaptanım ile Necati Öztürk Hocamın katıları ve takımı çalıştırmasıyla bu seviyelere geldi. Çok heyecanlı maçlar oldu. Futbolcular takımımızı sahiplendi, Serhat Kaptanım Takımı sahiplendi, Talip Demiral Başkanım gizli bir kahraman, benden daha çok emeği var. Oda çok sahiplendi çok çalıştı. Ve takımı bu noktaya getirdik. Çok büyük bir emek var. Gece gündüz, yağmur kar demeden idmanlarımızı yaptık, futbolcularımız çok çalıştı. Çok heyecanlı maçlar oynayarak bu noktaya geldik. Mutlu Başkanım ve Mehmet Yücel Başkanımın maçları Play-Off şeklinde düzenleme yapması bu sezon şampiyonluğunu daha kıymetli ve heyecanlı hale getirdi. Bizde bu heyecanı yaşayarak şampiyon olduk” diye konuştu.

‘SAHA YETİŞMEZSE KENDİ İMKANLARIMLA YAPTIRACAĞIM’
Önümüzdeki sezon daha iddialı bir takım kuracaklarını ifade eden Adıbelli, sponsor görüşmelerinin devam ettiğini dile getirdi. Taraftarların büyük bir istekle takımın yanında durduğunu belirten Adıbelli, “Taraftarlar gerçekten takımına bağlı ve istekli bir şekilde takımımızın yanında oldular. Sahamızın Yemliha’da açılmasıyla birlikte iddia ediyorum bin- iki bin taraftara oynarız. Taraftarlarımızla yenemeyeceğimiz bir takım yok diye düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki sezona saha yetişir, yoksa kafaya koydum saha yetişmezse kendi imkanlarımla yaptıracağım. Çünkü Yemliha halkımız takımımızı sahiplendi. Bizim takımımız yeni ortaya çıkmaya başladı ve desteklerde arttı. Bu bölgedeki tüm gençleri futbola kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Yemlihaspor Başkanı Adıbelli: “Saha yapımı yetişmezse kendi imkanlarımla yaparım”