Yaşlı adam, imam nikahlı eşi tarafından terkedildi

cocuk

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – Kayseri’de imam nikahlı kadın, kocasının şehir dışında olduğu bir zamanda çocuğunu ve evdeki bazı eşyaları da alarak kaçtı. Eve döndüğünde şok olan 63 yaşındaki Habib Çelik, paradan maldan vazgeçtiğini sadece çocuğunu istediğini söyledi.

Kayseri’nin Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesinde yaşayan 63 yaşındaki Habib Çelik, 6 yıl önce imam nikahıyla ikinci evliliğini yaptı. Eşi S.K.’dan bir de çocuğu olan Çelik, Ağustos ayının sonlarında memleketi Elazığ’a oradaki evini satmak için gitti. 4 Eylül günü Kayseri’ye dönen Habib Çelik, eşini ve çocuğunu evde bulamadı. İddiaya göre S.K., kişisel eşyaları ve kocasının pamuk şeker satarak kazandığı 20 bin liranın yanı sıra, evlenirken takılan değeri yaklaşık 80 bin lira olan ziynet eşyalarını da alarak evi terk etti.

Soluğu karakolda alan Habib Çelik, imam nikahlı eşinden şikayetçi oldu. Eski eşinden maddi anlamda bir şey istemediğini belirten Çelik, 4 yaşındaki oğlu B.Ç.’yi istediğini söyledi. Elazığ’dan Kayseri’ye geldikten sonra burada market açtığını ve S.K. ile de burada tanıştığını anlatan Çelik, “İmam nikahıyla evlendik ve 6 yıl oldu. Resmi nikah yapacak durumumuz yoktu. Bankadan 80 bin lira kredi çektim eşime verdim. Bu parayla altın, yüzük ve eve eşya aldım. Eşim hepsini aldı gitti bir tanesi bile kalmadı” dedi.

‘YALNIZCA ÇOCUĞUMU İSTİYORUM’

Eski eşinin başka birisiyle yaşadığını ve çocuğunu dilendirdiğini de iddia eden Çelik, tek isteğinin çocuğu geri almak olduğunu söyledi. Çelik, “Çocuğumu üvey babası dilendiriyor. Eski eşime, ‘kredi çekip sana 50 bin lira vereyim çocuğumu geri ver’ dedim, getirmedi. Şikayetçi oldum, ama şu ana kadar bir sonuç alamadım. Ben sadece çocuğumu istiyorum, onsuz yaşayamıyorum. Eşim çocuğumu getirsin, o hayatını yaşasın ben de hayatımı yaşayayım” diye konuştu.

Exit mobile version