Fotoğraflı
1:11

Yaşar Gayrimenkul’den İMF’de Kayserili firmalara ‘destek’ ziyareti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin emlak sektöründe önemli bir yere sahip olan, Kayseri dahil olmak üzere 4 şehirde şubesi bulunan Yaşar Gayrimenkul, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda Kayseri ve Ankara firmaları başta olmak üzere destek ziyaretinde bulundu.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 23-28 Ocak tarihinde İstanbul Fuar Merkezi ve TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 184 Kayseri firmasının da katılımıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarın 4’üncü gününde; Kayseri’yle birlikte 4 şehirde şubesi bulunan ve emlak sektöründe önemli bir marka olan Yaşar Gayrimenkul, İstanbul şube ekibiyle başta Kayseri ve Ankara firmalarını, müşterilerine destek olmak adına fuara ziyarette bulundu.

Yaşar Gayrimenkul olarak Uluslararası Mobilya Fuarı ve benzer büyük etkinlikleri önemsediklerini dile getiren Yaşar Gayrimenkul İstanbul Şube Yöneticisi Ertuğrul Yılmaz, “Kayserili müşterilerimiz başta olmak üzere fuar alanındaki etkinliklerine katılarak motive etmek istedik. Ankara ve İstanbul da ağırlıkta olmak üzere firmalarımızın gayrimenkul işleriyle de sıkça ilgileniyoruz. Faaliyetlerimizde Kayserili müşterilerimiz bizleri asla yalnız bırakmadılar, bizler de onlara destek olmak mahiyetinde uğramak istedik. Ziyaretlerimiz gayet verimli geçti, müşterilerimizi İstanbul’da ağırlamaktan da onur, gurur duyuyoruz. Fuarımız her zamanki gibi yine yoğun, talepler karşılanmaya devam ediyor. Başta Kayserili firmalarımız başta olmak üzere herkesin yüzü gülecektir” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen