Vizyon Kitabevi Yazar Talha Bora Öge’yi Ağırladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)- Kayseri Vizyon Kitabevi imza günü düzenleyerek, Yazar Talha Bora Öge’yi ağırladı. İmza günü vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.
Vizyon Kitabevi sponsorluğunda gerçekleşen imza töreninde, Yazar Talha Bora Öge Kayseri’ye geldi. Kayserili okurların yoğun ilgisiyle karşılaşan Öge, vatandaşlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getiren Yazar Öge, “Kayserililer benim yüzümü ak etti, Allah da onların yüzünü ak etsin. Vizyon Kitabevi’ ne , sevgili Özgür’e ve bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ederim. Allah itibarımızı iki cihanda daim etsin. Allah onların gördüğü gibi kılsın beni. Onlar beni seviyorlar, kıymet veriyorlar. O Kıymet verdikleri hal nasılsa, Allah o hal üzeri bizi düzgün bir adam etsin. Onlar demesin ki biz bu adamı mı sevmişiz. Bu güzellik, bu bereket daim olsun” dedi.
Vizyon Kitabevi sahibi Özgür Taş ise, “Vizyon Kitabevi olarak pandemi öncesi yapmış olduğumuz imza günlerini devam ettiriyoruz. Talha Bora Öge, namı değer Gölge şu an Vizyon Kitabevi’nde kitaplarını imzalıyor. Çok muyluyuz. Biz bu imza günlerini yazarla, okur-severi bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz. İnsanların mutluluğunu görüyoruz. Yoğun da bir ilgi gördük. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Sonrasında imza günlerimiz devam edecek. Yani, kitap okuyan insanları yazarla buluşturmak çok ayrı bir güzelliğe sahip. Takipçilerimizden sürekli ‘Yazarlar getirin’ diye mesajlar alıyoruz. Bu imza günlerini devam ettireceğiz inşallah. Vizyon Kitabevi olarak okuyuculara sürekli kulak veriyoruz” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Vizyon Kitabevi Yazar Talha Bora Öge’yi Ağırladı