Site Kapak Fotoğrafı (67)

Vizyon Kitabevi, Klinik Psikolog ve Yazar Esra Ezmeci’yi Ağırladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ, (BGC) – Kayseri Vizyon Kitabevi tarafından organize edilen imza gününde Psikolog Yazar Esra Ezmeci, okurlarıyla buluştu. Kitaplarını imzalayan ve okurlarıyla sohbet eden Ezmeci, gösterilen ilgiden ve Kayseri’de olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Vizyon Kitabevi sponsorluğunda gerçekleşen imza gününde, Psikolog Yazar Esra Ezmeci Kayseri’ye geldi. Kayserili okurların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ezmeci, düzenlediği söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı ve okurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kayseri’ye gelmekten mutluluk duyduğunu ve gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getiren Yazar Ezmeci, “Kayseri benim kendi memleketim, bu yüzden buraya seve seve geldim. Benim babam buralı ben de bu yüzden çok gelmek istiyordum. Sosyal medya hesabımdan buradan çok takipçim olduğunu biliyorum. Kayseri benim gönlümün attığı yer. Önce kendimizi sevmeyi öğreneceğiz. Biz kendimizi sevip değer verirsek, herkes bizi sevip değer vermeye başlıyor” diye konuştu.

Organizatör Vizyon Kitabevi Sahibi Özgür Taş da, benzer imza günü etkinliğini ilerleyen zamanlarda da yapmaya devam edeceklerini söyledi. Yazar Psikolog Esra Ezmeci’nin de kitapseverler tarafından çok takip edildiğini belirten Taş, “İmza günü ilgi gördü, ben de çok gurur duyuyorum. Bizler bu imza günlerini devam ettireceğiz. Biz genelde kitap evlerinde kitaplarını sattığımız ve ilgi gören yazarlarımızın imza gününü düzenliyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Şu an çok yoğun bir ilgi gördük” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen