Vizyon Kırtasiye’den, ‘Karneni Getir Kitabı Götür’ kampanyası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – Kayseri’de bulunan Vizyon Kırtasiye sömestr tatilinde öğrencileri okumaya teşvik etmek amacıyla ücretsiz kitap dağıtmaya başladı. Kampanyanın 28 Ocak tarihine kadar devam edeceğini söyleyen Vizyon Kitapevi İşletmecisi Özgür Taş, öğrencileri ve ailelerini Vizyon Kitapevi’ne davet etti.

Meysu Outlet AVM içinde faaliyet gösteren Vizyon Kırtasiye, sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte ‘Karneni Getir Kitabı Götür’ kampanyası başlattı. Kitap okumanın önemine vurgu yapan Vizyon Kitapevi İşletmecisi Özgür Taş, kampanyanın 28 Ocak tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Taş, “Vizyon Kitapevleri olarak Sömestr tatiline özel Karneyi Getir Kitabı Götür kampanyamız Cuma günü başladı. 20-28 Ocak tarihlerinde tüm öğrencilerimize yetecek kadar kitabımız var. Karneyi getir Kitabı götür diyoruz. Yaptığımız bu kampanyayı tüm öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla yapıyoruz. Öğrencileri Vizyon Kitapevine bekliyoruz” şeklinde konuştu.

‘ANA SINIFINDAN LİSE GRUBUNA KADAR BÜTÜN ÇOCUKLARA KİTAP HEDİYE EDİYORUZ’

Karneni Getir Kitabı Götür kampanyasına yoğun bir ilginin olduğunu söyleyen Vizyon Kitapevi çalışanı Nilay Burcu, “Kampanyaya çok yoğun bir ilgi var. Müşterilerimiz her zaman buradalar, sosyal medyadan da takip ediyorlar. Asıl amacımız çocukların mutluluğu, bir belgeye, takdire gerek yok, çocukları kitap okumaya teşvik etmek adı altında olan bir kampanya. Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz çünkü. Kampanya için çocuklar karnelerini getiriyor bize gösteriyorlar biz de onları tebrik ediyoruz daha sonra istedikleri okuma kitabını alabiliyorlar. Kitaplarımız sınıf sınıf ayırdık. Kendileri gelip beğendikleri kitabı alabiliyorlar. Bunun için herhangi, bir şartımız yok. Uzaktan, farklı illerden karnesiz gelen çocuklarda oluyor onları da kırmamak adına hepsine kitaplarımızdan birer hediye olarak veriyoruz. Karneleri getirsek de getirmesek te olur asıl amacımız çocukların mutluluğu ve onları okumaya teşvik etmek çünkü çocuklar geleceğin hazinesidir.  Çocukların hepsini mağazamıza bekliyoruz. Ana sınıfından lise grubuna kadar bütün çocuklara kitaplarımızdan hediye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Karnesini getirerek kitabını alan 6’ncı sınıf öğrencisi Zerrem Köseoğlu ise, “Vizyon kırtasiye çok güzel ve fiyatları da çok uygun. Çok memnunum çok çeşitli kitaplar var. Bunun için Vizyon Kırtasiye’ye çok teşekkür ederiz” dedi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Vizyon Kırtasiye’den, ‘Karneni Getir Kitabı Götür’ kampanyası