FİRARİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ - 2021-07-16T193223.481

Veliler Erciyes İlkokulu’nun Kapatılmasını İstemiyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri’de 2005 yılında açılan ve Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisinde Erciyes İlkokulu ve Ortaokulu’nun kapatılmasıyla birlikte okulun öğrencileri zor durumda kaldı. Öğrencilerin velileri, okulun kadrosunun dağıtılmamasını ve okulun başka bir alanda yeniden açılmasını istiyor.

Öğrenim gören ve okulları kapatılan çocukları için harekete geçen veliler, yetkililerle de görüştüklerini belirtti. Velilerden biri “2 yıl öncesine kadar Erciyes İlkokulu-Ortaokulu tam gün eğitime geçti. Ve bu yılın LGS Türkiye birincisi bizim okulumuzdan çıktı. Bu okulun kapatılmasına veliler olarak bizim gönlümüz razı olmadı. Bu okulun ve kadrosunun dağıtılmasını istemiyoruz. Mehmet Özhaseki, Başkan Büyükkılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu’yla yapmış olduğumuz görüşmelerde Ali Dağı’nda yapılmakta olan okulun Erciyes İlkokulu-Ortaokulu olarak devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.

Ortaokulun bazı öğrencileri de pandemide öğretmenlerinin kendilerinin arkalarında durduğunu ve iyi bir eğitim-öğretim yılı tamamladıklarını dile getirdi. Öğrenciler, okullarına kendi öğretmenleriyle başlamak istediklerini söyledi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Veliler Erciyes İlkokulu’nun Kapatılmasını İstemiyor