Vekil Baki Ersoy: “Valimizin kamuoyunda gördüğü karşılık çok iyi”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – Kayseri’nin Tomarza ilçesinde yapılan Dadaloğlu Şenliğine katılan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Vali Gökmen Çiçek hakkında düşüncelerini belirtti.

Tomarza ilçesinde yapılan Dadaloğlu Şenliğine, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da katıldı. Şenliğin düzenlendiği ortamı beğendiğini söyleyen Vekil Ersoy, “Avşarlarımız samimiyetinden hiçbir zaman şüphelenmediğimiz, candan bir yapıya sahip. Görüyorsunuz, mükemmel bir ortam var. Çoluk, çocuk, ailecek gelmişler ve çok da güzel bir organizasyon olmuş. Gerçekten burada bulunduğum için çok mutluyum. Sabah erken saatlerde yollara çıkarak şehrimizi karış karış geziyoruz. İnsanlarımızın dertlerini dinleyerek notlarımızı alıyoruz. Ve elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

‘ÇOK AZİMLİ, GAYRETLİ VE ÇOK BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYOR’

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek hakkında da düşüncelerini belirten Baki Ersoy, Vali Gökmen Çiçek’in inanılmaz bir çaba sarf ettiğini dile getirdi. Vekil Ersoy, “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek daha Afyon’dan uğurlanırken enerjisiyle birlikte geldi. Çok azimli, gayretli ve bence çok başarılı işlere imza atıyor. Özellikle Kayserimizin tanıtımı konusunda inanılmaz bir çaba sarf ediyor. Bütün konulara inanılmaz bir özveri ile devam ediyor. Kayseri Valisi olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Giden valimiz Şehmus Bey’e de hizmetleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Gökmen Çiçek Valimizin kamuoyunda gördüğü karşılık çok iyi. Cumhurbaşkanımızın temsilcisi, Devlet’in en üst makamında oturan Gökmen Çiçek Bey’in bu performansı ortaya koyması Kayserimiz için çok iyi. Ben Kayserimiz adına çok seviniyorum. Şahsı adına da mutlu oluyorum çünkü genç yaşta bunu yapmak kolay değil. Allah sayılarını arttırsın diyorum” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Vekil Baki Ersoy: “Valimizin kamuoyunda gördüğü karşılık çok iyi”