Vali Gökmen Çiçek: “Develi çok daha fazla hizmeti hak eden bir ilçe”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Son valiler kararnamesi ile Kayseri’de göreve başlayan Vali Gökmen Çiçek, Develi ilçesine ziyarette bulundu. Vali Çiçek, “Develi’yi ve Develilileri tanımaktan büyük memnuniyet duydum. Develimiz sahip olduğu potansiyeli ile çok daha fazla proje ve hizmetleri hak eden bir ilçe konumunda” dedi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Develi ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Yukarı Develi Mahallesinde Dev Ali Türbesi ve Sivasitti Hatun Camiini ziyaret eden Vali Çiçek daha sonra Develi Belediyesi’nin tamamlanan projeleri Çanakkale Şehitleri Anıt Parkı ve Çamlık Mesire Alanını da ziyaret etti.
Develi Kaymakamlığında Develi’deki kurum amirleriyle tanışan Vali Çiçek daha sonra İlçe Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’dan tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı. Tarihi Develi Lisesi’ni ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle de konuşan Vali Çiçek daha sonra Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde muhtarlarla bir araya geldi. Burada muhtarların istek ve taleplerini not edip sorunların giderilmesi için gerekli kurum ve müdürlüklere talimatlar verdi.
Develi’ye hayran kaldığını belirten Vali Çiçek “Develi’yi ve Develilileri tanımaktan büyük memnuniyet duydum. Develimiz sahip olduğu potansiyeli ile çok daha fazla proje ve hizmetleri hak eden bir ilçe konumunda. Bizler de valilik olarak Develimize gereken desteği sağlamaya ve Develimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, misafirperverlikleri ve hoş muhabbetlerinden dolayı da Develili hemşerilerimi ve muhtarlarımı muhabbetle selamlıyorum. İnşallah bundan sonra yapılacak hizmet ve yatırımlar için Develimizi daha fazla ziyaret edeceğim” açıklamalarında bulundu.
Vali Çiçek’in göreve başladığı ilk haftada Develi’ye yaptığı ziyaretten büyük memnuniyet ve onur duyduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da, “Develimiz sahip olduğu imkan ve potansiyellerle Kayserimizin göz bebeğidir. Valimiz Gökmen Çiçek’in destekleriyle de Develimizi daha güzel projelerle güzelleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Vali Gökmen Çiçek: “Develi çok daha fazla hizmeti hak eden bir ilçe”