Uyuşturucu Parası İsteyen Oğlunu Öldürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendisinden uyuşturucu almak için para isteyen oğlunu av tüfeği ile öldüren babaya ömür boyu müebbet hapis istendi.
Melikgazi ilçesi Danışment Gazi Mahallesinde 4 Mayıs günü sabah saatlerinde yaşanan olayda uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Bekir Yıldırım (21), babası Cuma Yıldırım (57)’dan uyuşturucu madde almak için para istedi. Parasının olmadığını söyleyen babasını dövmeye çalışan oğluna evlerinde bulunan av tüfeği ile ateş etti. Komşularının 112 ekiplerine silah sesi duyulduğunu söylemesi üzerine. Sağlık ve polis ekipleri eve gelerek Bekir Yıldırım’a müdahale etti. Baba Cuma Yıldırım’ı ise gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Cuma Yıldırım tutuklandı.
Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından düzenlenen iddianameye göre oğlunu av tüfeği ile öldüren baba Cuma Yıldırım için, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Cuma Yıldırım iddianamedeki ifadesinde, “Oğlum, ‘kız arkadaşımla buluşmaya gideceğim. 400 TL para ver’ dedi. Cebimdeki 20 lirayı gösterdim. ‘Bu da ekmek paramız’ dedim. Uyuşturucu alacağını bildiğim için para vermedim. Küfretti. ‘Seni de kendimi de öldüreceğim’ dedi. ‘Bu illetten kurtul, tedavi ettirelim oğlum’ dedim. Tüfeği benden alacak düşüncesiyle paniğe kapılıp, bir anda tetiğe bastım. Polisi ve ambulansı aradım. Oğlumun öldüğünü karakolda öğrendim” dedi.
Açılan davaya istinaden Cuma Yıldırım için son kararı Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi verecek.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Uyuşturucu Parası İsteyen Oğlunu Öldürdü