TÜRK BÜRO-SEN KAYSERİ ŞUBESİ BAŞKANI MUZAFFER PALA OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı Türk Büro-Sen 1 Nolu Kayseri Şubesi Başkanlığı seçimini Muzaffer Pala kazandı.

Türk Büro-Sen Kayseri Şubesi başkanlığı için bir düğün salonunda genel kurul yapıldı. Türk Büro-sen Genel Başkanı Türkeş Güney’in de katıldığı genel kurulda, Muzaffer Pala tek aday oldu. Pala, delegelerin tamamının oyunu alarak başkan seçildi.

Teşekkür konuşması yapan Pala, konuşmasına 17 Aralık 2016’da Kayseri’deki terör saldırısında şehit olan 15 askeri anarak başladı. Delegelere kendine duyulan güven nedeniyle teşekkür eden Pala, görevini hakkıyla yapacağını kaydetti. Pala, “Kıymetli dava arkadaşlarım, sendikamızın değerli üyeleri, bizler Yüce Türk Milleti olarak ortak bir dil ve ruha ait insanlarız. Yapacağımız çalışmalar ile birlikteliğimize can suyu vererek birbirimize ulaşmanın ve kucaklaşmanın hazzını yaşayacağız. Yusuf Has Hacib’ten ortak dünya görüşümüzü öğrenip, Divan-ı Hikmet’in hikmetleri ışığında yürüyeceğiz. Bu kutlu birlik ve beraberliği sağlayabilmek için çok çalışmalıyız. Motivasyonumuz düştüğünde nasırlı eller arasında ana kokusunu vatan toprağı kokusunda duyan dokunulmazlığın güveninde bal kokan parmağını umutla dil arası yapan çocuklarımızın ışıltılı gözlerine bakalım. Türkiye Kamu-sen Konfederasyonuna bağlı Türk Büro-Sen Kayseri Şubesi olarak sözümüz tenkidimiz ve talebimiz sadece hak ve hakikat namına olacaktır. Kamu görevini hakkıyla ifa edip, kutlu sancağı bu zamana kadar yükseklere çıkaran taş üstüne taş koyan şahsiyetlere saygılarımı sunuyorum. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyor, kutlu davayı müreffeh yarınlara ulaştıracak olan siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney ise, kısa bir konuşma yaptı. Yeni seçilen Pala’yı tebrik eden Güney, başarılar diledi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TÜRK BÜRO-SEN KAYSERİ ŞUBESİ BAŞKANI MUZAFFER PALA OLDU