Tuna Life Center hizmete girdi

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de Tuna Life Center Alışveriş Merkezi düzenlene törenin ardından hizmete girdi. Açılışa Kayseri protokolünün yanı sıra, Kayserisporlu oyuncular ve birçok davetli katıldı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi’nde 17 Şubat 2017 yılında projelendirilen ve yapımına başlanan Tuna Life Center Alışveriş Merkezi, 5 yıl aradan sonra açıldı. Açılış programına, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kocasinan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ın yanı sıra birçok davetli ve vatandaş katıldı.

Açılışın Mevlüt Kandili’ne denk gelmesiyle daha güzel bir hal aldığını belirten Mehmet Özhaseki, tesisin herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu. Özhaseki, “Güzel bir Cuma gününde açılan bu iş yerinin sahibi olan arkadaşlarımıza Orhan Bey’e, Yavuz Bey’e, ortaklarına inşallah bereketli bir şekilde bundan sonra da ticari hayatlarını sürdürmelerini nasip etsin diye dua ediyorum. 1994 yılında başladığımda yanlış hatırlamıyorsam 169 bin nüfus Melikgazi’ydi, 240 bin nüfus Kocasinan’dı. Toplam nüfusumuz 420 bindi. Şimdi merkezde 1 milyon 250 bin kişi oturuyor. Dışarıdan gelen misafirlerimizle her gün bu merkez 1 buçuk milyon insana ev sahipliği yapıyor. O yüzden yeni çarşılara da, alışveriş merkezlerine de ve yeni markalara da ihtiyaç var. Bu açıdan burada bugün bütün servetini döküp Orhan Bey’e teşekkür ediyoruz, değerli eşi de yanındalar sonuna kadar kendisine destek veriyorlar ona da teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah bu ticarethanelerini bereketli etsin” dedi.

Kocasinan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, “Hem yatırımcısına hem de içerisindeki iş yeri sahiplerine rabbim bereketli kazançlar versin. Tabi ki kazançlar karlı olacak ki yatırımcının yüzü gülecek ki arkasından Kocasinan’ımız için Kayseri’miz için yeni yatırımlar yapacaklar, tesisler açacaklar ve yeni iş yeri açacaklar. Her açılan yeni işyeri, tesis yeni bir istihdam kapısı Kayseri’mizin büyümesine gelişmesine, büyümesine katkı demek” dedi.

Yeni açılan alışveriş merkezi sahibi Orhan Tekin ise, İslam âleminin Mevlut Kandil’ini kutlayarak hayırlı olması dileklerinde bulundu. Tekin, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bizler bu serüvenimize 17 Şubat 2017 tarihinde başladık. Bugün nasip olursa açılışını gerçekleştireceğiz. Emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum. Kendi ekibime, bilhassa aileme ve eşime huzurlarınızda çok teşekkür etmek isterim. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadılar, bu güzel alışveriş merkezimizi kendi elleriyle, dizayn ettiler” dedi.

Exit mobile version