Trafik polisini görevi başında öldüren tutuklu genç canına kıydı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Trabzon’da trafik polisi Yusuf Ceylan’ı, görevini tatbik ettiği esnada çarparak ölümüne yol açan ve tutuklanarak Kayseri Çocuk Cezaevi’ne sevk edilen K.E.T’nin canına kıydığı öğrenildi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 20 Kasım 2021 gecesi yaşanan olayda, trafik polisi Yusuf Ceylan (40) dahil olduğu ekip ile trafik denetimleri yapıyordu. Ceylan, bu esnada karşıdan gelen bir aracı durdurmaya çalıştı. 16 yaşındaki K.E.T kontrolündeki araç ise durmayıp Ceylan’ı ağır yaraladı. Araç olay yerinden hızla uzaklaşırken, Ceylan ise kaldırıldığı hastanelerde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Trafik polisi Ceylan’a çarparak kaçan araçtaki K.E.T ve arkadaşı M.E. kısa sürede yakalandı. Polisler, K.E.T ve M.E’nin alkollü olduğunu belirledi. Aracı kullanan, sürücü belgesi almak için yaşı küçük olan ve sabıkaları bulunan K.E.T, çıkarıldığı mahkemede ‘görevi başındaki memuru kasten öldürmek’ suçundan hapis ile cezalandırıldı. Araçta bulunan arkadaşı M.E. ise serbest bırakıldı.

Yargılamadan sonra Trabzon E Tipi Cezaevi’ne sevk edilen, ardından güvenlik nedeniyle Kayseri Çocuk Cezaevi’ne getirilen K.E.T’nin ölüm sebebinin yaşamına son vermesi olduğu öğrenildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Trafik polisini görevi başında öldüren tutuklu genç canına kıydı