TAKSİCİ CİNAYETİ ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de aracına bindikleri taksici Mustafa K.’yi öldürdükten sonra kaçan ve Antalya’da yakalanan E.K. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, 7 Mart 2023 tarihinde akşam saat 22.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Mithat Paşa Mahallesinde yaşanmıştı. Ticari taksi şoförü Mustafa K. kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürülmüştü.

Zanlıların yakalanması için çalışma başlatan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri 650 saatlik kamera takibi ve saha çalışmaları sonucu cinayeti 27 yaşındaki E.K.’nin işlediğini ve o sırada araçta bulunan 2 şahsın kimliklerini belirledi.

Cinayet zanlısı E.K.’nin olayın ertesi günü Antalya iline kaçtığı tespit edilirken teknik ve fiziki takip sonucu şüpheli Antalya’da yakalandı. Diğer 2 şahıs da Kayseri’de gözaltına alındı.

Cinayet zanlısı E.K.’nin ikametinde yapılan aramada ise olayda kullanılan tabanca ele geçirildi. Cinayetin, ölen taksi şoförü ile katil zanlısı arasındaki alacak verecek meselesi yüzünden işlendiği belirtildi.

Gözaltına alınan E.K. sağlık kontrolünün ardından ‘cinayet’ suçundan adliyeye sevk edildi. Adliyede savcıya ifade verecek olan şüpheli daha sonra nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkacak.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TAKSİCİ CİNAYETİ ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ